Hvorfor bør du som forhandler selge vår bruktbilgaranti?

Målet vårt er å levere et kvalitetsprodukt, som gir en merverdi for deg som bilforhandler. Vi skal være konkurransedyktige, fleksible og enkle å samarbeide med.


En trygghet som kunder etterspør

7 av 10 uttrykker et ønske om en garanti når de kjøper brukt bil*. Med bruktbilgarantien vår får de et trygt produkt som de kan stole på.

Vi er tydelige i vilkårene våre på hva vi dekker av skader, og brukbtilgarantien vår tilsvarer forsikringen vår for motor, gir og driftsbatteri.

Kanskje legge inn noen tall her eller i ingress på hvor stor suksess vi har hatt med dette på finn.no?

Kilde: Forbrukerrådet (finn link hvis mulig)

Enkel bestilling og administrasjon

Ofte får man én faktura per bestilte garanti, noe som kan skape mye administrasjon. Vi sender faktura samlet for en måned, slik at dere slipper unødvendig arbeid rundt betaling.

Vi har også implementert en bestillingsløsning for brukbilgaranti i Partnerportalen vår, der dere også legger inn vanlige forsikringsbestillinger. Det vil si at dere nå kun trenger å forholde dere til én bestillingsportal, uansett om det er vanliig forsikring eller bruktbilgaranti dere skal legge inn.

Konkurransedyktig produkt

I tillegg til en høy maksbegrensning på utbetaling (opptil 500.000 kroner), dobles garantitiden uten ekstra kostnad for kunden din dersom hen har bilforsikringen sin i If eller Volvia.

Kunden kan velge mellom enten 6 eller 12 måneders garantitid, som altså blir 12 eller 24 måneder hvis de er If/Volvia-kunde. Garantien gjelder fra transaksjonsøyeblikket, og dekker feil og mangler som oppstår i hele garantiperioden.    

Vi er en god samarbeidspartner

I If kan du være trygg på at vi leverer høy kvalitet i alle ledd. Vi har et svært dyktig kundesenter, som er tilgjengelig for kundene uansett hvor de måtte befinne seg. Vi har blitt kåret til beste forsikringsselskap av verkstedbransjen 5 år på rad*, og sørger for en god og sømløs skadeprosess for kundene.

Dersom kundene er lokalisert et stykke unna dere, sørger vi for at utbedring skjer til våre priser hos et av våre avtaleverksteder.

Gå tilbake til hovedsiden vår for brukbilgaranti