Forsikring selvstendig næringsdrivende

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr

Bedriftsforsikring for deg som er selvstendig næringsdrivende

Hvilken eller hvilke forsikringer som selvstendig næringsdrivende trenger, avhenger selvfølgelig av hvordan virksomheten din ser ut. Har du startet aksjeselskap, trenger du forsikring for aksjeselskap som er tilpasset din bransje. Mange selvstendig næringsdrivende har verken eget kontor eller ansatte. Derfor er det viktig å identifisere hva som er av verdi i din virksomhet og hvordan eventuelle skader kan påvirke virksomheten din økonomisk. Våre forsikringsspesialister er eksperter på å finne løsninger som er tilpasset akkurat din virksomhet. Vi sørger for at du får riktig forsikring som selvstendig næringsdrivende.

Starte nytt enkeltpersonfortak

Har du nylig startet som selvstendig næringsdrivende, eller har en start-up i tankene? Les våre gode tips til deg som vil starte egen bedrift.

En forsikring bør beskytte …

Forsikringer for selvstendig næringsdrivende

Personforsikring

Våre personforsikringer gir deg en ekstra trygghet. Som selvstendig næringsdrivende er både du og virksomheten utsatt dersom du skulle bli syk i en lengre periode. Vi anbefaler derfor en av våre personforsikringspakker med skreddersydde forsikringer for selvstendig næringsdrivende.

Forsikringspakker for selvstendig næringsdrivende

Ansvarsforsikring

Skader som oppstår gjennom virksomheten trenger ikke være direkte knyttet til deg selv eller dine eiendeler.

Det kan også hende du forårsaker skade på andre og får erstatningskrav. Vår ansvarsforsikring gir deg rettshjelp og økonomisk erstatning dersom du og bedriften skulle bli erstatningsansvarlig.

Mer om ansvarsforsikring

Kjøretøyforsikring bedrift

Sørg for at firmabilen, eller andre kjøretøy er forsikret. Vi forsikrer mange typer av kjøretøy, for eksempel lastebil, arbeidsmaskiner eller buss.

Mer om kjøretøyforsikring for bedrifter

Bygninger, eiendeler og varer

Vi forsikrer dine eiendeler. Alt fra skader på eiendom som for eksempel årsakes av brann, vannskade eller innbrudd. Hos oss kan du også skaffe avbruddsforsikring, entreprenørforsikring eller prosjektforsikring. ​​​

Mer om eiendomsforsikring

Transportforsikring

Dersom enkeltpersonforetaket ditt kjøper eller selger varer – og har varer på vei til eller fra bedriften kan det være bra å kjøpe en transportforsikring. Transportører dekker kun skader basert på varens vekt– ikke varens verdi. Med en transportforsikring får du pengene tilbake dersom dine varer blir ødelagt under transport.

Mer om transportforsikring

Be om tilbud øverst på siden