Sammenligne forsikringer

Dette er lurt å tenke på når du skal sammenligne bedriftsforsikringer. Be om tilbud på bedriftsforsikringer.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr

Derfor skal du sammenligne forsikringer

Forsikringer er nok ikke det morsomste du leser om, og ofte blir det utsatt eller ikke undersøkt så nøye som man burde. Det er imidlertid viktig at bedriften din er riktig forsikret – til riktig pris. Derfor er det også viktig å sammenligne forsikringer, slik at du er sikker på at du får den beste forsikringen. Nedenfor finner du vår guide med råd som er bra å ha i tankene når du skal sammenligne bedriftsforsikringer. Det er mer enn bare pris og dekning som bør undersøkes før du bestemmer deg.

Hvordan håndteres skader? Har forsikringsselskapet gode digitale løsninger som gjør administrasjonen lett for deg? Hvor enkelt er det å gjøre endringer og få kontakt med selskapet? Som bedriftsleder vil du selvfølgelig legge all din tid på virksomheten, og ikke bruke mye tid på administrasjon av forsikringene. Derfor er enkle løsninger noe som prioriteres høyt av de fleste.

Bedrifter liker enkle løsninger

Enkle løsninger bidrar til at du sparer tid og penger. Dette bør du tenke på når du skal sammenligne forsikringer:

Slik gjør du når du sammenligner bedriftsforsikringer

Du trenger ikke nødvendigvis legge masse tid på å utforske alle ulike alternativer. Din magefølelse kan også være viktig når du er på jakt etter den beste forsikringen.

1. Se på hjemmesiden.

Hvilken følelse får du når du ser hjemmesiden? Virker den seriøs og finner du det du leter etter? Ting du bør se litt ekstra nøye på er: Siden for kundeservice, sidene der du kan logge inn, samt informasjonssidene til de forsikringene du er interessert i.

2. Ring og still spørsmål

Bilde: Kvinne med laptop

Ring gjerne forsikringsselskapet og spør om de tingene du lurer på og vil sammenligne. Slik får du raskere svar på spørsmålene dine og du får inntrykk av hvor hjelpsomme og kompetente forsikringsrådgiverne er.

3. Hør med ditt nettverk

Undersøk hvilke erfaringer og anbefalinger dine venner og kollegaer har. Du kan også sjekke eksterne sammenligningssider hvor kunder selv har gitt tilbakemelding på forsikringsselskapet. Som for eksempel Trustpilot. Her kan du søke på ulike selskaper og skaffe deg et bilde av hva slags tilbakemelding de ulike forsikringsselskapene har fått.

4. Be om tilbud

Kontakt gjerne flere forsikringsselskap og be om tilbud. Hos oss trenger du bare fylle ut organisasjonsnummeret, så sender vi deg et tilbud.