Er du riktig forsikret?

Er du riktig forsikret
Brenner boligen ned til grunnen, snur det opp ned på livet. Derfor er det viktig å være riktig forsikret. Sjekk forsikringene dine minst en gang i året. Det er viktig at de er dekker livssituasjonen akkurat nå. En del glemmer dessverre å oppdatere forsikringene sine når livet endrer seg eller etter hvert som årene går.

Eier du enebolig, rekkehus eller tomannsbolig trenger du husforsikring

Vi tilbyr to ulike varianter, Standard og Super. Med Standard husforsikring er du dekket mot brann, vannskader, tyveri og naturskader. Med Super får du en av markedets beste husforsikringer, som blant annet inkluderer utvidet dekning ved vannskader. Du får også tilbud om en omfattende boligsjekk av huset.

En innboforsikring sikrer verdiene du har i hjemmet ditt

Vi tilbyr to alternative dekninger, Standard og Super. Standard dekker i hovedsak skader som følge av brann, vannskade og tyveri. Super innboforsikring er den beste dekningen. Den dekker det samme som standard, men med høyere forsikringssummer. Super dekker også tyveri fra bil og båt, samt når gjenstander blir ødelagt ved uhell. Forsikringen omfatter også en egen dekning for nyere elektroniske gjenstander.

​Vi hjelper deg...

... med å gå igjennom hva du eier, og ta hensyn til hvor mange dere er i husstanden slik at du får tilpasset forsikringene nøyaktig etter dine behov. Da vil du raskt og helt uforpliktende få fjernet eventuell usikkerhet rundt forsikringene dine.

Ring oss på ​02400 eller chat med oss​​​​​​​