Rabatt på barneforsikring

​I samarbeid med

Logo_barnashus150x70.png

Gavekort på Barnas hus

En barneforsikring hjelper deg å ta vare på det viktigste du har. Den gir økonomisk trygghet for familien på kort sikt - og for barnet på lang sikt.

Vår barneforsikring har markedets høyeste erstatning. Du kan forsikre barnet ditt både ved ulykke, sykdom og uførhet, i tillegg får du gratis tilgang til Helsetelefonen, hvor erfarne sykepleiere gir svar på helse- og sykdomsrelaterte spørsmål døgnet rundt.

Velg mellom tre ulike dekninger: Basis, Standard og Super. Basis dekker sykdom og ulykker. Med Standard får barnet i tillegg en engangsutbetaling ved uførhet. Super er vår aller beste dekning, og gir sammen med en engangsutbetaling også en fast månedlig utbetaling ved uførhet. For mer detaljer om forsikringen, se tabellen under.

Frem til 31. juli får alle Barnas Hus-kunder et gavekort på 500 kroner, uavhengig av om du har handlet hos Barnas Hus. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet under..

Ring 815 11 311 eller fyll ut skjemaet under

Har du allerede handlet hos Barnas Hus og fått et gavekort? Ring 815 11 311 eller fyll ut skjemaet under, og du vil bli kontaktet av en kunderådgiver som kan hjelpe deg å velge forsikringen som passer best. Husk å oppgi din gavekortkode.