If Over50 er en pakkeløsning med tre gode og prisgunstige forsikringer for deg og hjemmet ditt. Du får 10 % rabatt på innbo- og personforsikringene når du kjøper de tre forsikringene samlet.

 • Alltid tilgjengelig

  ​Skjer det noe, kommer du i kontakt med oss døgnet rundt.

 • Rask skadebehandling

  ​Over halvparten av alle skadesaker løses innen 24 timer.

 • Mest fornøyde kunder

  Norsk Kundebarometer har kåret If til forsikringsselskapet med de mest fornøyde kundene.

If Over50 består av

Innboforsikring

Pakken omfatter en fullverdi innboforsikring, som innebærer at du ikke har en øvre forsikringssum. Det eneste du trenger å oppgi er antall rom og kvadratmeter, samt hvor mange som bor der. Forsikringen dekker enkeltgjenstander og samlinger med inntil
300 000 kroner. Du kan selv velge mellom Standard og Super innboforsikring.


Reiseforsikring

If Over50 inneholder en helårs reiseforsikring fra Europeiske​. Forsikringen er utvidet til å gjelde på reiser inntil 60 eller 90 dager – du velger det som passer best for deg. Barnebarn og oldebarn som er på besøk eller er med på reisen uten foresatte, er også omfattet av reiseforsikringen.


Personforsikring

Personforsikringene gir utbetaling både ved ulykke og utvalgte sykdommer. If Over50 inneholder en ulykkesforsikring uten aldersnedtrapping av forsikringssum. Du velger selv forsikringssum og forsikringen gir dobbel erstatning ved alvorlige skader frem til 70 år.

Andre fordeler

Kjøper du alle forsikringene i pakken og i tillegg har bilforsikring med superdekning får du følgende fordeler på bilforsikringen:
 • ​Ingen egenandel ved skifte av rute.
 • Ved skade på leiebil i utlandet dekker vi inntil 20 000 kroner av egenandelen.

Egenandeler

Innboforsikring

Egenandel for innboforsikringen er 4 000 kroner, men kan økes til 25 000 kroner. Jo høyere egenandel du velger, jo mindre betaler du for forsikringen. Egenandel på sykkel reduseres med 2 000 kroner hvis den er registrert hos Falck. Ved super innboforsikring er egenandel for skader på nyere forbrukerelektronikk 1 000 kroner.

Reiseforsikring

Det er ingen egenandel på reiseforsikring.


Ulykkesforsikring

Egenandel for ulykkesforsikringen er 1 000 kroner for behandlingsutgifter.