Helsetelefonen

Dyktige sykepleiere svarer på dine spørsmål

Har du person- eller reiseforsikring hos oss har du også  fri tilgang til Helsetelefon. Her kan du få råd og informasjon om sykdom og helse. Tjenesten betjenes av erfarne sykepleiere og ingen bekymring er for liten eller for stor. 

Sykepleiere i Helsetelefon jobber i et verdensledende nettverk for medisinsk rådgiving. Uansett hvor du befinner deg om det er hjemme, eller på reise får du de beste rådene om hva du bør gjøre i en din situasjon.

Ingen spørsmål er for små eller store. Og har du først ringt Helsetelefonen én gang, ringer du trolig igjen. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Helseopplysninger behandles konfidensielt

Det utveksles ingen helseopplysninger mellom oss og Helsetelefonen. For at Helsetelefonen skal ha oversikt over hvem som har tilgang, sender vi imidlertid over informasjon om hvem som kan bruke tjenesten.

Les mer om tjenesten på Helsetelefonens egne nettsider

Hvorfor velge If?

En forsikring skal være enkel. Å forstå, kjøpe og bruke. Derfor jobber vi hele tiden med å gjøre det så smidig som mulig for deg å være kunde hos oss. Som kunde får du også mange gode fordeler.

Les om kundefordelene

Hvem bruker Helsetelefon?

Både store og små får hjelp og gode råd gjennom Helsetelefon.

Vi har mange fornøyde kunder, og har samlet noen historier fra kundene våre har fått hjelp med.

Les historier fra våre fornøyde kunder