Helsetelefonen

Ring 02401 - Fra utlandet 21 49 24 01

Helsetelefonen gir deg raskt og enkelt råd og informasjon om sykdom og helse. Erfarne sykepleiere svarer på dine helsespørsmål døgnet rundt.

Nyhet! Nå kan du chatte med Helsetelefonen. Her kan du få svar på generelle helsespørsmål.

Chat er åpen på hverdager fra 08:00 til 22:00

Har du personforsikring eller reiseforsikring i If, har du fri tilgang til Helsetelefonen. Åpent 24 timer i døgnet.

Helsetelefonen gir deg svar på spørsmål om alt fra febersyke barn, utslett og brystsmerter, til hvor du kan finne nærmeste åpne apotek.

Helsetelefonen er inkludert i flere av våre forsikringer

Har du gravidforsikring, barneforsikring, uføreforsikring, livsforsikring, forsikringen Godt voksen, helårs reiseforsikring eller If Start hos oss, har du gratis tilgang til Helsetelefonen. Ingen spørsmål er for små eller store. Og har du først ringt Helsetelefonen én gang, ringer du trolig igjen. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Erfarne sykepleiere gir deg kvalifiserte råd

Spørsmålene besvares av erfarne sykepleiere som benytter et verdensledende system for medisinsk rådgiving. Systemet gjør det mulig å stille deg de rette spørsmålene så du får de beste rådene om hva du bør gjøre i en gitt situasjon.

Eksklusiv tilgang for våre kunder

Vi er det eneste forsikringsselskapet i Norge som leverer denne tjenesten. Det gir deg en unik fordel ved å være kunde hos oss.

Les hva fornøyde brukere sier om Helsetelefonen​

Helseopplysninger behandles konfidensielt

Det utveksles ingen helseopplysninger mellom oss og Helsetelefonen. For at Helsetelefonen skal ha oversikt over hvem som har tilgang, sender vi imidlertid over informasjon om hvem som kan bruke tjenesten.

Les mer om tjenesten på Helsetelefonens egne nettsider

Hvorfor velge If?

Som kunde av oss skal du føle deg trygg på at du vil få hjelp når du trenger det. I tillegg tilbyr vi deg en rekke fordeler, blant annet vårt fordelsprogram som gir deg rabatter og fordeler fra første forsikring.

Les om kundefordelene

Råd om sykdom og helse

Har barnet ditt feber, oppkast eller utslett? Har du smerter eller plager? Med personforsikring i If kan du ringe gratis til Helsetelefonen og få råd. 

Les mer