FirstVet

Få rask og god hjelp gjennom en digital veterinærkonsultasjon! Med dyreforsikring hos oss har du tre gratis konsultasjoner inkludert i året. Last ned FirstVet her!

Last ned til iPhone Last ned til Android

Noen ganger kan det være vanskelig å vite om du må besøke veterinæren eller ikke. Det kan være langt til nærmeste veterinær, det kan være noe du tenker er forbigående og turen kan ikke minst være stressende for dyret. Da er det genialt å ha muligheten til å kontakte en veterinær via en app. 

Hvordan fungerer FirstVet?

Med dyreforsikring hos oss har du tre gratis konsultasjoner hos FirstVet i året (per forsikringsår). Veterinærene kan hjelpe deg med gode råd, hjelp til egenbehandling og eventuell henvisning videre. Konsultasjonen fungerer som en vanlig veterinærtime, bare over video i appen. Det eneste du trenger er en mobiltelefon eller PC med kamera, høyttaler og mikrofon.

  1. Last ned appen Last ned appen fra App Store eller Google Play, eller logg inn via FirstVet sine nettsider.
  2. Registrer deg Når du har lastet ned appen registrerer du deg og dyret ditt.
  3. Velg If som forsikringsselskap I neste steg velger du If som ditt forsikringsselskap. Deretter er du klar til å bestille time!

Når er åpningstidene hos FirstVet?

FirstVet holder åpent alle dager i året fra kl. 07-24. Som regel er det forholdsvis kort ventetid, og du får en SMS like før timen starter. Du får en SMS i forkant av møtet, slik at du rekker å logge inn i appen. 

Hund og eier ser på en telefon sammen

Hva kan du få hjelp med?

Veterinærene stiller diagnose og hjelper til med behandling. Hvis det trengs ytterligere undersøkelser vil du henvises videre. Alle veterinærene hos FirstVet er godkjent for praksis i Norge, og har klinisk erfaring. Husk at du må besøke en fysisk veterinær eller klinikk hvis det er akutt. Her er typiske problemstillinger du kan få hjelp til: 

  • Oppkast og diaré
  • Kløe og hudproblemer
  • Øye- og øreproblemer
  • Hoste og nysing
  • Forgiftning eller forstoppelse
  • Skader og ulykker