Er personalet din viktigste (og kanskje mest sårbare) ressurs?

Velg en av våre personforsikringspakker

Les mer

Det mest verdifulle du har som arbeidsgiver

De fleste ledere er enige i at deres ansatte er det mest verdifulle de har. Deres kunnskap, erfaring og forståelse for akkurat din virksomhet, er din største konkurransefordel. Og det som gjør din bedrift unik.

Å ta vare på menneskene som jobber for deg, er et viktig, men dessverre komplekst spørsmål. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg med å forstå helheten; hvilke bestemmelser som gjelder for din bransje, hva som dekkes av det offentlige og hvordan du kan tilby dine ansatte en trygg og frisk tilværelse. Både på jobben og i fritiden.

På fritiden har dine ansatte fullt opp med å leve sine liv. Alt som hender der påvirker også deres innsats på jobben.

På fritiden har dine ansatte fullt opp med å leve sine liv. Alt som hender der påvirker også deres innsats på jobben. Og livet er uforutsigbart; Noen blir alvorlig syke, andre blir utsatt for en ulykke. For enkelte kan psykiske plager gjøre at de ikke klarer å ta seg gjennom en arbeidsdag.

Som leder får du kanskje ikke hele bildet

Når man driver en bedrift er man selvsagt opptatt av at de ansatte skal kjenne seg friske og ha det bra. Og når det ikke blir sagt noe annet tror man gjerne at alt er bra. De ansatte viser jo helst frem sine sterke og positive sider til lederen sin, så det kan være uvant å tenke på dem som sårbare. Derfor kan det være smart å beskytte sine medarbeidere innen det hender noe, å tenke på forsikring av de ansatte som noe forebyggende.

Friske bedrifter er lønnsomme bedrifter

Å skape en trygg tilværelse for menneskene som jobber for deg, er en måte å vise at du bryr deg om dem. Som belønning vil du sannsynligvis få en sunnere virksomhet med færre langtidssykemeldinger, mindre fravær og mer stabilitet og forutsigbarhet for deg som eier eller leder.

Bilde av mennesker i friluft

Pris på forsikring

Start med å fylle i organisasjonsnummer.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke organisasjonsnummer