Hvorfor bør kundene dine kjøpe vår bruktbilgaranti?

Vi ser at det er høy etterspørsel etter et seriøst og godt bruktbilgarantiprodukt. Her har vi samlet et knippe gode argumenter for hvorfor kundene deres bør velge akkurat vår bruktbilgaranti.


Et trygt produkt de etterspør

Kunden søker trygghet i bilkjøpet, og hele 7 av 10 uttrykker et ønske om en garanti når de kjøper brukt bil. Vi har også hatt stor suksess med bruktbilgarantien som vi selger på finn.no. Legg til noe mer her kanskje. 

Et trygt produkt de kan stole på

Vi er tydelige i vilkårene våre på hva vi dekker av skader. Brukbtilgarantien vår tilsvarer forsikringen vår for motor, gir og driftsbatteri. Garantien gjelder fra transaksjonsøyeblikket, og dekker feil og mangler som oppstår i hele garantiperioden.   

Med vår bruktbilgaranti kan du selge kunden din et garantiprodukt som er forutsigbart og trygt.

Ingen egenandel – og en høy maksbegrensning

Kunden betaler ingen egenandel ved reparasjon av skader som dekkes av vår bruktbilgaranti.

I tillegg har vi en høy maksbegrensning på hele 500. 000 kroner. Det vil si at vi dekker reparasjoner av skader for opptil denne summen.

Gratis dobling av garantiperioden

Dersom kunden har bilforsikringen sin i If eller Volvia, vil garantiperioden automatisk dobles uten noe ekstra kostnad for kunden.

Kunden kan velge mellom 6 eller 12 måneder bruktbilgaranti. Hvis kunden har forsikring i If eller Volvia, blir denne perioden da dobles til 12 eller 24 måneder. Det vil si dobbelt så lang trygghet for akkurat samme pris.

Gå tilbake til hovedsiden vår for brukbilgaranti