Bærekraftig bygg

Nå får du Bærekraftig bygg som en del av superforsikring for næringsbygning. Dekningen gjør det enklere å bygge opp igjen på en bærekraftig måte etter skade.

Meld skade

Be om tilbud på bygningsforsikring

 1. Skriv inn ditt organisasjonsnummer Så henter vi frem firmaopplysningene dine.
 2. Gi oss noen opplysninger om virksomheten din Fortell oss litt om bedriften og om det er spesielle forsikringer du vil vite mer om.
 3. En forsikringsrådgiver kontakter deg Sammen finner dere en forsikringsløsning som er tilpasset din virksomhet.
Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr
 • Bærekraftig bygg

  Inntil tre millioner i ekstra erstatning til bærekrafttiltak for næringsbygninger.

 • Støtte og veiledning

  I forbindelse med gjennomføring av tiltakene.

 • Støtte og veiledning

  I forbindelse med gjennomføring av tiltakene.

Enklere å ta bærekraftige valg

Vi dekker inntil tre millioner kroner ekstra i erstatning for å gjøre det enklere å ta bærekraftige valg i forbindelse med gjenoppbygging av næringsbygning etter omfattende skader.

Gjennom Bærekraftig bygg bistår vi med konkrete råd, veiledning og økonomisk støtte til bærekraftige tiltak i gjenoppbygging etter større skader på næringsbygning. Dette skjer basert på sertifiseringsmodellen BREEAM-NOR som er Norges mest brukte miljøsertifiseringssystem for bygninger.

 • Tiltak for bedre bærekraft
  Eksempler på bærekrafttiltak.

  Eksempler på bærekrafttiltak

  Aktuelle tiltak kan være for eksempel solceller, fjernvarme, energieffektive løsninger for elektrisitet og vann, miljøvennlige materialer og avfallshåndtering.

 • BREEAM
  Slik får du BREEAM-poeng.

  BREEAM-poeng

  Ved gjenoppbyggingen får bedriften dokumentasjon på oppnådde BREEAM-poeng, i tillegg til en beregning av reduksjonen av bygningens CO2-avtrykk.

 • Om bærekraft
  Hvorfor er bærekraft viktig?

  Hvorfor er bærekraft viktig?

  Bærekraft er et stadig mer viktig tema for bedrifter, og det er gode grunner til det. Bærekraftige bedrifter tar hensyn til de økologiske, sosiale og økonomiske konsekvensene av sin virksomhet, og tar tiltak for å redusere sin negative påvirkning på miljøet og samfunnet.

Vi hjelper deg

Finn riktig forsikring for bedriften din

Du kan enten bruke en av våre forsikringsguider for å finne riktig forsikring, benytte nettbutikken, eller du kan snakke med en av forsikringsrådgiverne våre.

 • Få et uforpliktende tilbud

  Forsikringsrådgiverne våre kjenner din bransje og hvilke forsikringer du trenger. Her kan du sende inn et skjema og bli kontaktet for en prat om forsikringer for bedriften din.

  1. Skriv inn ditt organisasjonsnummer
  2. Gi oss noen opplysninger om virksomheten din
  3. En av rådgiverne våre kontakter deg
  Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
  Jeg har ikke org.nr
 • Forsikringsguide

  En god bedriftsforsikring er tilpasset din bedrift og dine behov. Du skal betale for den tryggheten du trenger, hverken mer eller mindre. Finn ditt forsikringsbehov på bare to minutter.

 • Personforsikring for din bransje

  Synes du det er vanskelig å forstå hvilke personforsikringer bedriften trenger? Se hva vi anbefaler for din bransje, og finn ditt forsikringsbehov på bare to minutter.

 • Sjekk pris og kjøp bilforsikring

  I nettbutikken for bilforsikring hjelper vi deg med å finne riktig bilforsikring for bedriften din. Det tar bare to til tre minutter.

 • Kontakt kundeservice

  Vår kundeservice for bedrifter består av erfarne forsikringsrådgivere som kjenner bransjen din og vet hvilke forsikringer du trenger. Kontakt oss alle hverdager mellom kl. 08.00 og 18.00.