Proaktiv datakriminalitetsforsikring

Forsikringen din inkluderer flere proaktive tjenester som det er viktig at du tar i bruk for å forebygge datakriminalitet. Tjenestene koster ikke noe ekstra.

Disse forebyggende tjenestene er inkludert

I tillegg til forsikringens vanlige innhold får du følgende tjenester som leveres av vår samarbeidspartner Safestate.

Mer informasjon om tjenestene

Safestate kan overvåke lysninger

Hvis en nettside utsettes for datainnbrudd, kan brukeropplysninger, som e-postadresse og passord, bli lekket.

Dessverre er det vanlig at samme passord brukes både på arbeidsplassen og privat. Dermed kan brukerdata som lekkes fra en nettside, brukes til å få tilgang til nettverket på arbeidsplassen.

Safestate kan hjelpe deg å overvåke om dette skjer

Safestate vil gjøre et historisk søk for å finne eventuelle tidligere lekkasjer. De varsler deg direkte dersom de finner en tidligere lekkasje, derfor gir vi e-postadressen din til Safestate.

Årlig skanning av virksomhetens nettsider

For de fleste virksomheter er det svært viktig at hjemmesiden er tilgjengelig hele tiden.

Derfor gjennomfører Safestate en årlig skanning av virksomhetens domene. Etter skanningen får du en rapport som oppsummerer hvilke sårbarheter som er funnet og hvilke tiltak som du eller din IT-leverandør bør gjøre.

Simulering av phishing

Phishing er en vanlig metode for å få tilgang til virksomheters IT-systemer. Hackere sender en e-post hvor målet er å lure medarbeiderne til å klikke på en lenke for å få tilgang til brukernavn og passord.

Det er viktig å lære medarbeidere å gjennomskue forsøk på phishing.

Safestates phishingsimulering

Praktisk trening i form av simulerte forsøk på phishing er uvurderlig for å øke bevisstheten og avdekke behov for mer opplæring. Forsikringen inkluderer to phishingsimuleringen i året.

Månedlig nyhetsbrev fra Safestate

Safestate følger nøye med på alt som gjelder IT-sikkerhet, nye sikkerhetstrusler, større datainnbrudd eller virusangrep, lovendringer og andre nyheter.

Dette sammenfatter de til et oversiktlig nyhetsbrev som gjør det enkelt for deg å holde deg oppdatert hva som skjer innen datasikkerhet.