Med fokus på IT-sikkerhet

Det er tre områder det er viktig å ha fokus på om bedriften skal ha en trygg digital hverdag.

  • Bevisste ansatte

    Det vil si opplæring

  • Fysisk IT-sikring

    Antivirusprogram, brannmur og inntrengningsbarrierer

  • Datakriminalitetsforsikring

    Hjelper om dere likevel opplever dataangrep

Opplæring av ansatte

NorSIS, med samarbeidspartnere, utarbeider hvert år en opplæringspakke i informasjonssikkerhet spesielt rettet mot små- og mellomstore bedrifter. Opplæringen er nyttig for alle ansatte, uansett type virksomhet.

Opplæringspakken består av et e-læringsprogram med åtte moduler. Det inneholder generelle, grunnleggende råd som gjelder både privat og på jobb.

Gratis for bedrifter med inntil 20 ansatte

Pakken er gratis for bedrifter med inntil 20 ansatte og leveres av Xtramile. Nå kan du bli med på dugnad for en tryggere digital hverdag - og gi dine ansatte opplæring i informasjonssikkerhet i oktober.

xtramile.no/sikkerhetsmaneden kan du lese mer om hva de åtte modulene omhandler og hvordan opplæringen gjennomføres. Der kan du også bestille opplæringspakken.

NB! Husk å skrive antall ansatte i boksen på høyre side og klikk på Bestill i kolonnen om Opplæringspakken. I bestillingsskjemaet skriver du If i feltet der de ber om fakturaadresse. Første leksjon sendes ut allerede 3. oktober, så vær rask med å bestille.

Xtramile vil deretter ha dialog med dere om hvilke ansatte som skal ha tilgang til pakkene. Om det er noe dere lurer på i forbindelse med opplæringspakken kan dere henvende dere til Xtramile.