Boligalarm uten abonnement

Med en boligalarm koblet til mobilen din kan du sikre hjemmet ditt mot brann, tyveri og vannlekkasjer. Sjekk om boligalarm uten abonnement passer for deg.

Å forsikre boligen og eiendelene sine er utvilsomt det viktigste for at du som boligeier skal være trygg. Men bekymringer over boligens sikkerhet gjør at mange velger å utstyre huset eller hytta si med ulike alarmsystemer.

Røykvarsler og innbruddalarm er kanskje kjent for de fleste, men vannlekkasje og temperaturendringer kan også oppdages og varsles med en boligalarm. Slik kan du enklere ha oversikt over at alt er som det skal være i huset eller på hytta.

Du kan skaffe deg alarmsystemer gjennom et abonnement hos et alarmselskap, eller du kan kjøpe et alarmsystem selv uten abonnement.

If husforsikring

Har du god nok dekning på husforsikringen din? Velg en forsikring som også hjelper deg før skade. 

Sjekk pris på husforsikring

Boligalarm tilkoblet alarmsentral

Forskjellen på en boligalarm med og uten abonnement er at du med et abonnement hos et alarmselskap har en kobling til en døgnbemannet alarmsentral. Denne alarmsentralen kan tilkalle brannvesen eller politi hvis det er nødvendig.

Det er også som regel en lavere oppstartskostnad, siden du kun leier utstyret i stedet for å kjøpe det. Til gjengjeld betaler du en månedlig abonnementskostnad.

Boligalarm uten abonnement

Med alarmsystem uten abonnement slipper du den månedlige kostnaden du har ved et abonnement, men må selv betale for utstyr og eventuell montering. Du står imidlertid friere til å velge de produktene du selv ønsker.

Et viktig punkt er at du selv må følge med på varslinger og vurdere hvilke tiltak som er nødvendig hvis alarmen går, men du kan også sette flere personer på varslingslisten, slik at alarmen kan fanges opp av andre dersom du skulle være utilgjengelig.

Blant boligalarmer uten abonnement finnes det mange ulike leverandører som tilbyr ulike pakker og muligheter for skreddersøm.

Ofte inneholder en pakkeløsning innbruddsalarm, i form av bevegelsessensorer og magnetkontakter, seriekoblede røykvarslere, vannlekkasjesensor, alarmklistremerker til å klistre på dører eller vinduer, samt en hub som muliggjør appstyring og varsling via mobilen din.