Psykologisk hjelp

Nå har vi gjort det enda lettere å få hjelp. Du velger selv hva som passer best for deg, om du ønsker samtaler med psykolog ansikt til ansikt eller videosamtaler når og hvor det passer deg.

I tillegg får du tilgang til et selvhjelpsverktøy som du kan bruke sammen med psykologen, eller på egenhånd.

  • Digitalt selvhjelpsverktøy
  • Snakk med psykolog i videosamtale
  • Fysiske samtaler med psykolog

Samtaler med psykolog og hjelp til selvhjelp

I tillegg til vårt nettverk med psykologer over hele landet, samarbeider vi med Overvinne som tilbyr videosamtaler med psykolog og et digitalt verktøy for selvhjelp – appen Overvinne.

Appen er utviklet av psykologer, og inneholder et terapiprogram som gir støtte gjennom videoer, øvelser, lydfiler, stemningsrapporter og artikler. Du kan bruke appen alene eller sammen med en psykolog. Den gir tilgang til behandlingsprogram mot blant annet stress, grubling, engstelige tanker, utmattelse, bekymring, eller tristhet.

Registrer deg hos Overvinne og kom i gang

Har du helseforsikring hos oss kan du registrere deg direkte på overvinne.no. Angi e-postadressen din, og klikk på Registrer e-post. Du vil trenge avtalenummeret til helseforsikringen din. Det kan være lurt å gå inn på overvinne.no fra mobilen, så kan du laste ned appen direkte.

Du kan bruke selvhjelpsverktøyet i appen kostnadsfritt og så mye du vil – uten henvising fra lege.

Logg inn på overvinne.no

Dersom du trenger å snakke med en psykolog, fysisk eller i en videosamtale, må du ha henvisning fra lege og registrere saken din hos oss via Helsehjelpen. En medisinsk rådgiver vil kontakte deg, og sammen blir dere enige om en videosamtale eller et fysisk møte med psykologen passer for deg.