Helsekontroll

I samarbeid med Aleris medisinske senter

Et spesielt godt tilbud til deg som har forsikringen Godt voksen.

Våre forventninger om å kunne leve aktive liv også i moden alder blir stadig høyere. Å være frisk og ha en kropp som fungerer er nærmest noe vi tar for gitt. Men det er ikke til å komme bort fra at de fleste av oss vil oppleve flere helseutfordringer etter hvert som vi blir eldre. En regelmessig helsekontroll kan være et viktig bidrag for å forebygge sykdom. Vi har derfor inngått et eksklusivt samarbeid med Aleris medisinske senter, som gir deg som har forsikringen Godt voksen et spesielt godt tilbud på en grundig helsekontroll hos lege.

Hvorfor helsekontroll?

Jevnlige helsekontroller er et viktig tiltak for å forebygge helseplager og sykdom. Det øker også sannsynligheten for at sykdommer og helseplager blir oppdaget på et tidlig stadium. Noen ganger kan det avdekkes sykdom selv om man er uten symptomer. I mange tilfeller kan også legen gi deg råd om hvordan du kan gjøre tilpasninger i livsstilen din som vil gi deg en betydelig helsegevinst over tid.

20 prosent rabatt med Godt voksen

Som kunde med Godt voksen-forsikring får du 20 prosent rabatt på helsekontroll hos Aleris. Dette gjelder ved alle sentrene som tilbyr helsekontroller:

 • Oslo
 • Strømmen
 • Stavanger
 • Bergen
 • Ålesund
 • Trondheim
 • Tromsø

Dette inneholder Aleris Helsekontroll

Konsultasjon hos allmennlege og laboratorieprøver. Du vil få en skriftlig tilbakemelding fra legen, som også inkluderer prøvesvar, sendt hjem til deg i posten i etterkant av kontrollen. Les mer om Helsekontroll

Hvordan bestille time?

Du kan bestille helsekontrollen ved å ringe oss på telefon 21 49 00 49 eller sende e-post til personskade@if.no. Konsultasjonen betales direkte til Aleris etter timen.

 • Godt voksen

  Godt voksen er en personforsikring for deg over 60 år. Forsikringen gir en utbetaling på 100 000 kroner ved utvalgte sykdommer og 30 000 ved alvorlige bruddskader, i tillegg til 350 kroner per døgn ved sykehusopphold.

  Du får også tilgang til en utvidet rådgivningstjeneste i regi av Helsetelefonen og rabatt på helsekontroll hos Aleris.

  Les mer om Godt voksen
 • Ulykkesforsikring

  En ulykkesforsikring er en basisforsikring som du bør ha i tillegg til Godt voksen. Ulykkesforsikringen gir erstatning hvis du skulle bli varig invalid som følge av en ulykke.

  Om du ikke allerede har en ulykkesforsikring, bør du kanskje ordne med det nå?

  Les mer om ulykkesforsikring
 • Helsetelefonen

  Hos Helsetelefonen sitter erfarne sykepleiere klare til å svare på dine spørsmål – døgnet rundt.

  Med forsikringen Godt voksen har du fri tilgang til en utvidet rådgivningstjeneste tilpasset deg som er over 60 år. 

  Les mer om Helsetelefonen