Helsekontroll hos Aleris

En regelmessig helsekontroll kan være alfa og omega for å oppdage eventuelle sykdommer på et tidlig stadium. Har du forsikringen Godt voksen får du helsekontroll hos Aleris til en ekstra god pris.

Vi har inngått et samarbeid med Aleris medisinske senter som gir deg som er kunde hos oss med forsikringen Godt voksen 20 % rabatt på en helsekontroll hos Aleris.

Hvorfor helsekontroll?

Jevnlige helsekontroller er et viktig tiltak for å forebygge helseplager, skader og sykdommer. Det øker også sannsynligheten for at eventuelle sykdommer blir oppdaget på et tidlig stadium. 

Hva inneholder helsekontrollen?

Du kan velge mellom helsekontrollpakken "basis" eller "komplett". Basis består av en innledende samtale og deretter fysisk og klinisk undersøkelse kroppens funksjoner, blodtrykk, puls og aldersbestemte forhold. Den inkluderer også et utvalg laboratorieprøver. Komplett inneholder i tillegg en konsultasjon hos spesialist i hjertesykdommer som kan avdekke eventuelle hjerte- og karsykdommer.

I etterkant av kontrollen får du en helserapport med resultater og vurdering av samtale, fysisk undersøkelse og laboratorieprøvene. Ved behov kan du få råd om oppfølging, og videre henvisning til spesialist. 

Les om Helsekontrollen her.

Hvordan bestille time?

Du bestiller helsekontrollen ved å ringe oss på 21 49 00 49 eller sende e-post til personskade@if.no. Aleris vil deretter ta kontakt med deg direkte og avtale tid og sted. Konsultasjonen betales direkte til Aleris etter timen til rabattert pris.

Disse stedene tilbyr helsekontroll:

  • Oslo
  • Strømmen
  • Stavanger
  • Bergen
  • Trondheim
  • Tromsø