Bilmekanikere i arbeid på et verksted

Like sikker etter skade som før skade

Vår fremste prioritet er å sørge for at bilen din er like sikker etter en skade som den var før. Hvis du har en skade som dekkes av bilforsikringen din, gir vi livstidsgaranti for feil og mangler knyttet til reparasjon av karosseriskader. Forutsetningen er at reparasjonen blir utført på et av våre avtaleverksteder. Dekningen gjelder både deler og utført arbeid, og fortsetter å gjelde også etter at bilen bytter eier. 

Meld bilskade

Avtaleverksteder med ekspertise på ditt kjøretøy

Moderne kjøretøy har avansert elektronikk, og det kan derfor kreves spesialverktøy og spesialkompetanse ved reparasjon. Våre avtalepartnere består hovedsakelig av merkeverksteder og forhandlere som er eksperter på sine egne bilmerker. Våre avtaleverksteder er nøye opplært og sertifisert for å sikre at de kan reparere akkurat ditt kjøretøy riktig. De har også tilgang til nødvendig utstyr og produsentens reparasjonsmanualer for å sikre korrekte reparasjoner

Miljø og bærekraft i fokus

Vår målsetning er å redusere forbruket av verdens ressurser. Derfor prioriterer vi reparasjon fremfor utskifting av deler. Våre avtaleverksteder deler denne miljøbevisstheten og streber etter å bruke brukte deler, så lenge de er likeverdige eller bedre enn de delene som byttes ut. På denne måten bidrar vi til å bevare miljøet samtidig som vi gir deg pålitelige reparasjonstjenester.

Våre bilforsikringer