Slik har vi utfordret bonussystemet

I flere år har vi jobbet med å forenkle og forbedre bonusordningen for bil. Nå gir vi Norges høyeste startbonus og raskeste vei til toppbonus!

Sjekk pris med 60 % startbonus


 • 2017

  40 % laveste bonus

  Første forsikringsselskap med 40 % som laveste bonus i bilforsikring

 • 2018

  Maks 10 % bonustap

  Først ute med maks 10 % bonustap ved skade - og snarvei til toppbonus

 • 2021

  60 % startbonus

  Norges høyeste startbonus og raskeste vei til toppbonus

Er du en av dem som synes at bilbonus kan være komplisert?

Det har vi prøvd å gjøre noe med! I flere år har vi jobbet med å forenkle bonusordningene og gjøre det mer forståelig for kundene våre å bruke bilforsikringen. I 2017 satte vi derfor 40 % som laveste bonus, og i 2018 kuttet vi bonustapet til maks 10 %. Ganske mye enklere, sant?

Norges høyeste startbonus

Skal du forsikre din første bil? Da får du 60 % startbonus, noe som er Norges høyeste. Det gjør vi fordi vi ser at ferske bilførere er blitt mye tryggere i trafikken de siste årene, og derfor mener vi at det ikke er rettferdig at du som kjøper din første bil skal starte på laveste bonus.

Ung kvinne med lue sitter bak rattet

Markedets raskeste bonusopptjening

Hos oss starter alle kunder med minimum 40 % i bonus. Har du bonus fra før ordner vi med overføring av bonusen du har opparbeidet deg i ditt nåværende forsikringsselskap.

Du får maks 10 % i bonustap hvis du har 70 % i bonus og maks 5 % hvis du har 75 % i bonus. Har du 75 prosent bonus på 4. året eller mer mister du ingen bonus ved første skade, men rykker kun ned til 75 prosent 1. år. 

Standarden for bonusopptjening er fem år skadefri kjøring med 70 % før du oppnår 75 % bonus på bilforsikringen din. Hos oss får du derimot 75 % bonus og maksimal rabatt etter kun tre år med 70 %. Det gjør vårt bonussystem til Norges raskeste, og lar deg oppnå full bonus med maksimal rabatt på bilforsikringen etter kun fire år!

Få 70 % startbonus!

Holder du på med øvelseskjøring? Bruker du appen vår "Lappen" og registrerer minst 2 000 kilometer med øvelseskjøring i appen, får du hele 70 % startbonus.

Last ned Lappen-appen!

Takk for gode skussmål!

Bonusfordeler hos oss: