Når du bor hjemme

Så lenge du bor hjemme og er registrert på samme adresse som foreldrene dine, kan du være dekket av noen av deres forsikringer. Se hvilke her!

Reiseforsikring frem til du er 21 år

Hvis du har din folkeregistrerte adresse hos en av foreldrene dine (eller begge) og de har en helårs reiseforsikring for hele familien, er du dekket av denne frem til dagen du fyller 21 år. Reiseforsikringen dekker blant annet avbestilling, utgifter ved sykdom eller ulykke på reisefot, forsinket bagasje og tyveri eller skade på bagasje og eiendeler – for å nevne noe.  

Innboforsikring gjennom familien

Hvis foreldrene dine har en innboforsikring i If dekkes du av denne så lenge du bor hjemme. Flytter du hjemmefra, for eksempel for å gå på folkehøyskole eller i førstegangstjenesten, gjelder likevel innboforsikringen til foreldrene dine for deg i inntil 2 år så lenge du har din folkeregistrerte adresse hos dem.

Trenger du egen forsikring?

Ja, vi anbefaler varmt at du kjøper forsikringspakken vår If Start. Denne inkluderer reiseforsikring, innboforsikring og ulykkesforsikring for kun 129 kroner i måneden og dekker det meste av skader og uhell som kan oppstå. Ulykkesforsikringen er spesielt viktig, og gir deg erstatning på inntil 1 million kroner hvis du skulle bli alvorlig skadet i en ulykke.