Uhellsforsikring

Med vår Standard og Super innboforsikring, samt Super helårs reiseforsikring, får du ekstra trygghet mot uflaks. I disse forsikringene er uhellsforsikring inkludert.

Beregn pris på innboforsikring

Alle kan ha uflaks. Det er ikke så mye som skal til; et glass brus i feil vinkel, en snublefot, eller fingre som glipper. Og det er ekstra ergerlig hvis du får skadet en dyr gjenstand som for eksempel pc, kamera eller den splitter nye tv’en.

Det er mange som stiller spørsmål om hva innbo- og reiseforsikringen dekker, og om man bør tegne en egen trygghetsavtale hos de ulike elektronikkbutikkene, derfor skal vi prøve å oppklare litt i teksten under. Det er nemlig sånn at med Standard eller Super innboforsikring eller Super helårs reiseforsikring har du det vi kaller en uhellsforsikring inkludert.

Uhellsforsikring inkludert - ofte et bedre valg

  • Standard og Super innbo- og Super helårsreiseforsikring gir deg ofte en bedre dekning mot både uhell og tyveri enn hva en trygghetsavtale gir.
  • Med trygghetsavtaler kan tyveriskader ha en svært begrenset dekning.
  • Innboforsikring og reiseforsikring gir deg mulighet til å reparere produktet eller å få penger til å kjøpe et tilsvarende produkt. I noen tilfeller gir trygghetsavtaler deg kun rett til å bytte til et nytt produkt, få gavekort i samme butikk eller få gjenstanden reparert.

Beregn pris på innboforsikring

Hva lønner seg?

Trygghetsavtaler reklamerer ofte med lav eller ingen egenandel. Har du Standard eller Super innbo- eller Super helårs reiseforsikring, er det derfor kun egenandelen du forsikrer deg mot med en trygghetsavtale. Med vår Super innbo- eller Super helårs reiseforsikring betaler du 2 000 kroner i egenandel hvis skaden skulle oppstå. Med Standard innboforsikring betaler 4 000 kroner i egenandel. 

Det lønner seg å se over kostnaden. Med en trygghetsavtale kjøper du én forsikring for hver enkelt gjenstand, og jo lengre du ønsker at trygghetsavtalen skal vare, desto dyrere blir den. Det blir fort mer kostbart å forsikre mange ulike elektronikkgjenstander enn å betale en egenandel på to eller fire tusen kroner om uhellet skulle inntreffe.

Det er også greit å huske på at dersom det er noe feil med produktet du har kjøpt har du alltid en reklamasjonsrett i to eller fem år (avhengig av hvor lenge produktet du har kjøpt er ment å vare).

Dekningene på våre nettsider er forenklet og forkortet. Det er alltid dine fullstendige vilkår som gjelder.

Verdisakforsikring

Ønsker du å øke tryggheten ytterligere, enten for spesielt kostbare gjenstander eller for å få en lavere egenandel, kan du kjøpe en verdisakforsikring. Den dekker alle typer skader som skjer plutselig og uforutsett, også tap ved uhell.