Uhellsforsikring

Ekstra trygghet mot uflaks

Alle kan ha uflaks. Det er ikke så mye som skal til; et glass brus i feil vinkel, en snublefot, eller fingre som glipper. Og det er ekstra ergerlig hvis du får skadet en dyr gjenstand som for eksempel pc, kamera eller den splitter nye tv'en. 

For å sikre seg, er det mange som lar seg lokke av trygghetsavtaler som selges i ulike elektronikkbutikker. Men har du Super innbo- eller Super helårsreiseforsikring hos oss er en slik trygghetsavtale ikke bare unødvendig, men gir også mindre trygghet.

Super innbo- og reiseforsikring er tryggere enn trygghetsavtale

  • Super innbo- og Super helårsforsikring gir deg en bedre dekning mot både uhell og tyveri.
  • Med trygghetsavtaler er tyveri enten ikke dekket, eller har en svært begrenset dekning.
  • Innboforsikring og reiseforsikring gir deg pengene tilbake for å kjøpe deg et nytt valgfritt produkt. Trygghetsavtaler gir deg kun rett til å bytte til et nytt produkt, få gavekort i samme butikk, eller få gjenstanden reparert.
  • Trygghetsavtaler bruker ofte avskrivning som argument mot innboforsikring, men produktene med trygghetsavtale avskrives som regel ikke i særlig grad under perioden trygghetsavtalen gjelder.

Hva lønner seg?

Trygghetsavtaler reklamerer ofte med lav eller ingen egenandel. Har du Super innbo- eller Super helårs reiseforsikring, er det kun egenandelen på innboforsikringen som du forsikrer deg mot med en trygghetsavtale. Men med vår Super innbo- eller Super helårs reiseforsikring betaler du kun 2 000 kroner i egenandel.

Det lønner seg derfor å se over kostnadene. Med en trygghetsavtale kjøper du én forsikring for hver enkelt gjenstand, og jo lenger du ønsker at trygghetsavtalen skal vare, desto dyrere blir det. Dette blir fort mer kostbart enn egenandelen på innboforsikringen.

Standard innboforsikring

Har du Standard innboforsikring i dag, vil det som regel ikke koste mer enn rundt 500 kroner i året å oppgradere til Super innboforsikring, noe som raskt lønner seg, hvis du sammenligner kostnaden med en trygghetsavtale for mer enn én gjenstand. 

Verdisakforsikring

Ønsker du å øke tryggheten ytterligere, kan du kjøpe en verdisakforsikring. Denne dekker alle typer skader som skjer plutselig og uforutsett, også tap ved uhell.