Er du vår nye partner?

If er Nordens største forsikringsselskap og er en del av finanskonsernet Sampo. Vi forsikrer 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum, og er brennende opptatt av mobilitet og gode kundeløsninger. Våre partnerskap er derfor knyttet til både bil, MC, caravan og båt.

Det er flere gode grunner til å bli partner med oss

  • Ledende på kundeservice

    Vår kundeservice er kåret til å være blant de aller beste for 7. året på rad. (Kilde: KSIndeks, 2023)

  • Enkel og døgnåpen Partnerportal

    Vår bestillingsportal er knyttet direkte til biltilsynet. Her kan du enkelt legge inn bestillinger døgnet rundt.

  • Foretrukken samarbeidspartner

    Vi har blitt kåret til den beste samarbeidspartneren av bilverkstedbransjen i Norge fem ganger på rad. (Kilde: motorbransjen.no)

Våre partnerskap

Et partnerskap med oss gir deg et agentur. Du vil kunne selge forsikring til dine kunder i forbindelse med kjøp av bil/MC/caravan/båt.

Vår enkle Partnerportal gir deg tilgang til å bestille forsikring hele døgnet.  Vi har også et dedikert Partnercenter med dyktige konsulenter som bistår deg som partner hvis du har behov for hjelp.

Revisorplikt

Alle forsikringsagenter registreres i finanstilsynets virksomhetsregister. Med tilsyn fra finanstilsynet vil du som partner også ha revisorplikt. Dette gjelder uavhengig om du i dag er unntatt fra revisorplikten eller ikke.

Slik blir du en av våre partnere

Vi trenger litt informasjon om din bedrift og politiattest på daglig leder.  Deretter sender vi en avtale for gjennomgang og signering. Etterpå vil vi gi deg og dine ansatte tilgang til vår Partnerportal.