Best i test på forsikring av katt

Norsk Familieøkonomi sin test av katteforsikring viser at Ifs forsikring er best i test. – Det bekreftes av responsen i markedet, sier Ifs produktsjef.

En liten kattunge. Beste katteforsikring.

I testen som utføres av Norsk Familieøkonomi hvert tredje år, belønnes Ifs  Basis katteforsikring med terningkast seks, og trekkes fram som best i test.

– Hurra! Vi er utrolig takknemlige og stolte over at forsikringen vår går helt til topps i test av katteforsikring! Vi har lyttet til norske dyreeiere og sammen utviklet et produkt som gir større fleksibilitet og trygghet for kunden. Det er gøy at dette også viser seg gjennom god respons i markedet, sier Atle C. Strøm, produktsjef for katteforsikring i If.

Produktsjef for dyreforsikringer i If, Atle C. Strøm
Produktsjef for dyreforsikringer i If, Atle C. Strøm, er svært godt fornøyd med resultatet av årets test!

Best i test på katteforsikring 2021

Testen tar utgangspunkt i veterinær- og livsforsikring for rasene bengalkatt og huskatt, som var blant de mest solgte rasene i fjor.

Norsk Familieøkonomi fremhevet spesielt disse fordelene:

  • Rollover av veterinæutgifter
  • Veterinærforsikring som dekker alle viktige punkter
  • Ekstra god dekning av tannbehandling
  • God livsforsikring

Rollover av veterinærutgifter

Norsk Familieøkonomi trekker fram kundefordelen rollover, en nyhet som gjør at du ved et skadefritt år får 10 000 kroner i forsikringssum som overføres til neste forsikringsår. If er det eneste forsikringsselskapet som tilbyr dette.

Fleksibel dyreforsikring gir økt dyrevelferd

Fleksibilitet og fremtidige behov er også viktige for If når de videreutvikler produktene sine.

– Tidligere i år lanserte vi produktene Basis, Standard og Super, som gir kunden større valgfrihet. Basis er for deg som ønsker en forsikring som kun dekker de største hendelsene. Standard er laget for å passe den gjennomsnittlige katteeieren, mens Super er for deg som ønsker mest mulig forutsigbarhet, og vil ha en forsikring som dekker det aller meste. Med Super får du også rollover, som gir en god økonomisk trygghet, sier Strøm.

– Vi håper dette kan bidra til at flere dyreeiere har mulighet til å forsikre dyrene sine, som igjen bidrar til økt dyrevelferd.

Katten har blitt et viktig familiemedlem

Dyrene våre har blitt en stor og viktig del av familien. Skulle noe uforutsett skje, skal kundene våre føle seg trygge på at de får nødvendig hjelp hos veterinæren.

– En skade eller sykdom kan fort bli veldig dyrt. Det er ikke uvanlig at vi ser eiere av firbente familiemedlemmer som får veterinærregninger på alt mellom 15 000 – 40 000 kroner i året. Da er det godt å ha markedets beste katteforsikring i ryggen, slik at du kan få den hjelpen du trenger, avslutter produktsjefen.

Les testen hos Norsk Familieøkonomi her.

Relaterte artikler