Hovedmeny Til innhold

Presse

Er du journalist? Her finner du blant annet våre pressekontakter, pressemeldinger og lenker til våre sosiale medier. 

Besøk vårt presserom

Pressekontakter

Sigmund Clementz

Sigmund Clementz

Kommunikasjonssjef
+47 982 49 805
Send e-post

Ellen Paulsen

Ellen Paulsen

Kommunikasjonssjef
+47 900 36 010
Send e-post

Pressemeldinger

Terningkast seks: If sin dyreforsikring best i test!

11.30.2021, 09.21

Norsk Familieøkonomi sin omfattende test av hunde- og katteforsikringer viser at vår dyreforsikring er den beste i Norge. – Dette bekreftes av den gode responsen vi opplever i markedet, sier Ifs produktsjef.

If sin dyreforsikring til hund og katt stakk av med "best i test" under den store testen til Norsk Familieøkonomi for 2021!

I den rykende ferske testen fra Norsk Familieøkonomi belønnes If sin dyreforsikring med terningkast seks og trekkes frem som best i test. Totalt ble åtte forsikringsselskap sammenlignet.

I If jobber vi kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre forsikringer, og ikke minst lytte til hva kundene ønsker seg. Tidligere i år lanserte vi større endringer i dyreforsikringen vår for å møte dyreeiere med en mer fleksibel forsikringsløsning.

– Hurra! Vi er utrolig takknemlige og stolte over at forsikringen vår gikk helt til topps i testen! Vi har lyttet til norske dyreeiere og sammen utviklet et produkt som gir større fleksibilitet og trygghet for kunden. Det er gøy at dette viser seg gjennom god respons i markedet og terningkast seks fra Norsk Familieøkonomi, sier Beathe Huus Waagen, produktsjef for dyreforsikring i If.

Unik og solid dyreforsikring

Testen tok utgangspunkt i veterinær- og livsforsikring for rasene golden retriever, staffordshire bull terrier, bengalkatt og huskatt, som var blant de mest solgte rasene i fjor. 

Norsk Familieøkonomi har kikket på nyvinninger og trekker spesielt frem kundefordelen rollover hos If. Denne nyheten gjør at kunden ved et skadefritt år får 10 000 kroner i forsikringssum overført til neste forsikringsår.

Også fleksibilitet og fremtidige behov er viktige for If når de videreutvikler produktene sine.

– Vi lanserte tidligere i år vår nye dyreforsikring som er delt opp i Basis, Standard og Super. Dette gir kunden en større valgmulighet som vi håper bidrar til økt dyrevelferd ved at flere dyreeiere har mulighet til å forsikre dyret sitt. Med rollover i Super kan kundene også spare opptil dobbel forsikringssum, noe som gir en ekstra økonomisk trygghet, understreker Huus Waagen.

Utover dette roses If for ekstra god dekning innen tannbehandling og flere tilleggsdekninger, samt livsforsikring for både hund og katt.

Et viktig familiemedlem

Dyrene våre har blitt en viktig del av familien. Skulle noe uforutsett skje skal kundene våre føle seg trygge på at de kan få nødvendig hjelp hos veterinæren.

– En skade eller sykdom kan fort bli veldig dyrt. Det er ikke uvanlig at vi ser dyreeiere får veterinærregninger på alt mellom 15.000-40.000 kroner i året. Da er det godt å ha markedets beste forsikring i ryggen, slik at man kan få den hjelpen man trenger, avslutter Huus Waagen.

Les testen her (åpen i to uker fra og med 30. november).

Følg oss på LinkedIn

Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss i If.

Facebook

Få med deg hva som rører på seg i If gjennom Facebook-kontoen vår.

Besøk vår YouTube-kanal

Se våre reklamefilmer, informasjonsvideoer og andre klipp.