Hovedmeny Til innhold

Presse

Er du journalist? Her finner du blant annet våre pressekontakter, pressemeldinger og lenker til våre sosiale medier. 

Besøk vårt presserom

Pressekontakter

Sigmund Clementz

Sigmund Clementz

Kommunikasjonssjef
+47 982 49 805
Send e-post

Ellen Paulsen

Ellen Paulsen

Kommunikasjonssjef
+47 900 36 010
Send e-post

Pressemeldinger

If vil hjelpe mye med ny kampanje

08.22.2022, 07.00

Det finnes mye her i verden som hjelper litt, men kun noen få ting som hjelper mye. Forsikring er en av disse. Nå styrker If sin merkevareposisjon som det mest omsorgsfulle forsikringsselskapet med uttaket «If hjelper mye» - blant annet ved bruk av ny lydlogo.

Den nye reklamekampanjen «If hjelper mye» skal tydeliggjøre hva kundeløftet «Ved din side» betyr, og minne om viktigheten ved å ha et solid forsikringsselskap i ryggen. Foto: If

Høsten 2020 lanserte If et nytt nordisk og baltisk kommunikasjonskonsept basert på Ifs kundeløfte «Ved din side». Nå styrkes konseptet ytterligere ved å konkretisere hvordan If kan hjelpe kundene sine i hverdagen.

Det å ta et dypt åndedrag og telle til ti hjelper litt - men If hjelper mye. Gaffateip på det sprukne vindusglasset hjelper litt - If hjelper mye. 

«If hjelper mye»-kampanjen er designet for å nå et bredt publikum, og for å konkret og kontinuerlig minne om verdien av If og viktigheten av å ha en god forsikring i ryggen.

– Vi ønsker å skape et emosjonelt forhold til If og samtidig forklare enda tydeligere hva vårt kundeløfte «Ved din side» betyr. Mange kjøp gjennomføres basert på en oppfatning som sitter i ryggmargen, og dermed er det viktig å jobbe langsiktig med budskap og tillit, sier Sumit Malhotra, leder for Brand, Marketing and Communication i If.

- Kundeløftet vårt er basert på våre kjerneverdier, som er avgjørende for et konsistent og genuint kommunikasjonsarbeid over tid, både internt og eksternt, sier Malhotra.

«If hjelper mye»-kampanjen er laget i samarbeid med Åkestam Holst, B-Reel Films og regissør Torbjörn Martin, Bold, BKRY, Flickorna Larsson og Carat, for å skape den rette kreative plattformen på tvers av budskap, lyd, bilde og medieplanlegging. Kampanjen vil bli synlig på TV, i online video, på radio og utendørs, og vil også bli lansert i de andre nordiske landene.

Se de to første reklamefilmene her:

Å skylde på lillebror hjelper litt. If hjelper mye.

Å skrike så høyt du kan hjelper litt. If hjelper mye.


Arbeidsgruppe:

Kunde: If
Reklamebyrå: Åkestam Holst NoA
Designbyrå: Bold NoA
Produksjonsbyrå: BKRY NoA
Regissør: Torbjörn Martin
Produksjonsselskap: B-Reel Films
Radioproduksjon: Flickorna Larsson
Mediebyrå: Carat

Følg oss på LinkedIn

Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss i If.

Facebook

Få med deg hva som rører på seg i If gjennom Facebook-kontoen vår.

Besøk vår YouTube-kanal

Se våre reklamefilmer, informasjonsvideoer og andre klipp.