Dette er Sahar.

Hun er ikke bare systemutvikler.
Hun sørger for å fjerne hindringer i veien også.

I Claims Services-squaden, der Sahar jobber som systemutvikler, handler alt om å gjøre kundens liv lettere. Og i en tid der det meste handler om digitalisering, er det krevende å alltid ligge i front for å lage de beste, og mest innovative, løsningene for kunden.

«Mangfoldet av teknologier vi bruker er imponerende. Jeg ser på meg selv som en teknisk oppdagelsesreisende, og i If får jeg virkelig muligheten til å prøve ut nye plattformer, programmeringsspråk og verktøy for programvareutvikling.»

Automatisering du kan stole på når uflaksen rammer

Teamet til Sahar utvikler og vedlikeholder løsninger for å melde skader på Ifs nettsteder. Det gjør det mulig for kunden å registrere en sak uten en eneste telefonsamtale. Systemet registrerer skaden, sjekker at den er dekket av forsikringen, og sender ut e-post og sms-varsler – helt automatisk.

– Det er motiverende å skape innovative teknologiløsninger som virkelig har innvirkning på menneskers liv, sier Sahar. Nylig lanserte vi en tjeneste for å melde skader på kjøretøy i en chat-bot, for å gjøre kundereisen enda enklere. Det er alltid irriterende når noe skjer med bilen din, selv om det bare er en steinsprut eller en liten ripe i lakken. Derfor føles det utrolig godt å fjerne unødige hindringer og gi kundene våre en enkel måte å fikse situasjonen på. Når uflaksen rammer, skal det i det minste være ukomplisert å komme seg på rett spor igjen.

Utvikling og læring er en del av reisen

Alle mulighetene som finnes i Ifs teknologimiljø inspirerer Sahar når hun tenker på sin egen utvikling.

- Det er så mange forskjellige veier videre å velge mellom, sier hun. Du kan utvikle mobilapplikasjoner eller bli med i cloud-teamet og spesialisere deg i Azure. Du kan jobbe som utvikler, både backend og frontend, eller med databaser eller DevOps.

Alle mulighetene motiverer meg – jeg er den typen person som bare elsker å hoppe på noe nytt. Så når jeg tenker på framtiden min i If, ser jeg for meg å flytte fra team til team og stadig lære nye teknologier og ferdigheter. Det føles godt å være i et selskap hvor jeg kan trives, og samtidig gjøre det mulig for kundene våre å få den aller beste hjelpen når de trenger det aller mest.

Vil du vite mer?

Les mer om hvordan det er å jobbe hos If, og se våre ledige stillinger. Kanskje du finner noe som er akkurat ditt neste steg i karrieren.

Se alle ledige stillinger
Tech that matters

Et åpent sinn i en sjenerøs arbeidskultur

Da Sahar flyttet fra Iran til Finland for tre år siden, tok hun med seg en grad i programvareutvikling og noen års arbeidserfaring som databaseutvikler. Hun bestemte seg for å ta neste skritt i karrieren og søkte på Ifs nordiske .Net traineeprogram. Det nordiske/baltiske miljøet og den internasjonale atmosfæren har hjulpet Sahar med å finne seg til rette i sitt nye liv i Turku.

– Å flytte hit var faktisk ikke så vanskelig. Folk i If er veldig inkluderende og imøtekommende. Og siden vi jobber i blandede team med kolleger fra hele Norden og Baltikum, bruker vi engelsk som vårt arbeidsspråk. Å ikke snakke finsk har aldri vært noe problem for meg. Det eneste som overrasket meg litt var været, avslutter Sahar med et smil.

Følg oss på LinkedIn

Få bedriftsnyheter og info om ledige stillinger.