If Europeiske sin Super reiseforsikring best i test – igjen!

Kåringen av beste reiseforsikring er klar, og den viser at vi for fjerde året på rad stikker av med terningkast 6 i Norsk Familieøkonomi sin store test av reiseforsikringer i Norge.

Hilde Øverby (produktsjef) og Lasse Nygård (produktspesialist) er fornøyde med seks prikker på terningen!
Hilde Øverby (produktsjef) og Lasse Nygård (produktspesialist) er fornøyde med seks prikker på terningen!

Testen tar for seg pris, vilkår og eventuelle justeringer etter koronapandemien. Med utgangspunkt i en familie, en enslig 40-åring og en enslig 75-åring har testen dypdykket i pris og dekningsgrad.  

Gode skussmål

If Europeiske får denne omtalen av Norsk Familieøkonomi: 

"Europeiske imponerer oss igjen med sin forsikring. Prisene er midt på treet i alle kategorier, og blant de billigste for enslige på 40 år. (…) Både enslige 40-åringer og enslige 75-åringer får testens desidert billigste forsikring dersom de velger forsikring for bare Norden. " 

Andre faktorer som trekkes frem i testen er: 

  • Vi er et av to selskap som ikke har begrensninger knyttet til overnattingskostnader ved forsinkelser på grunn av tekniske feil eller værforhold.  
  • Vi er det eneste forsikringsselskapet som ikke har begrensninger knyttet til lovlig ekstremsport. Dette gjelder for eksempel kampsport og dykking. 
  • I tillegg har vi som eneste selskap et tilbud om en reiseforsikring som kun gjelder Norden til en rabattert pris.   

Les hele testen her!

En solid reiseforsikring  

Etter to år med pandemi er det mange reiselystne nordmenn. Kundene våre kan føle seg trygge på at de har en solid reiseforsikring hvis noe skulle skje, enten de skal på norgesferie eller utenlands. 

– På reisefot er det utrolig mange uforutsette situasjoner som kan oppstå, men kundene våre har en omfattende og god reiseforsikring i ryggen. I tillegg har vi Norges beste kundeservice, så vi vet at kundene våre blir godt ivaretatt, sier Hilde Øverby, Produktsjef Reise. 

Lasse Nygård, If Europeiskes produktspesialist, er også stolt over årets resultat og legger til: 

– Vi er svært glade for at terningen nok en gang ble trillet til en sekser, og dette bekrefter både ovenfor kundene og oss i If Europeiske at produktet vårt holder høy kvalitet. Skulle man oppleve å bli syk eller skadet på en reise, finne bilen sin rundstjålet midt i ferien eller å våkne opp med influensa samme dagen som flyet går – er det godt å vite at den økonomiske hjelpen er noen tastetrykk unna, avslutter Nygård. 

Norsk Familieøkonomi testet ni selskap i årets test, hvor If Europeiske Reiseforsikring var blant tre selskap som fikk terningkast 6. 

Les også:

Når ikke alt går etter planen
Slik får du en trygg bilferie i Europa