Som medlem i boligbyggelag tilknyttet Boligbyggelagenes medlemsfordeler får du gode avtaler på alle forsikringer og 2 % bonus på toppen.
For å få bonus må medlemskortet være aktivert.

Medlemstilbud på bilforsikring

Nå får du markedets beste bilforsikring med minst 50 % startbonus. Bytt til oss i dag!  

Bilforsikring

Få helt gratis forsikring i ett år!

Er du under 26 år får du pakken If Start med innbo-, reise- og ulykkesforsikring gratis i ett helt år.

If Start

Innboforsikring til medlemspris

Med Super innboforsikring dekker vi også alle uhellene dine. Både hjemme og utenfor hjemmet. 

Innboforsikring

Trenger du innboforsikring?

Vi dekker også uhell

Super innboforsikring gjelder for alt du eier i hjemmet ditt. Tar du med deg tingene dine ut av hjemmet dekker forsikringen også her.

Se hva forsikringen dekker

Sikkerhetsprodukter til god pris

Du kan nå kjøpe sikkerhetsprodukter til medlemspris hos If. Ta en titt og kjøp på nett i dag.

Sikkerhetsbutikken

ID-tyveri

Med boligbyggelagenes medlemsfordeler får du gratis forsikring mot ID-tyveri. Les mer om hvordan du kan beskytte deg mot ID-tyveri og hva forsikringen dekker her.

ID-tyveri

Flytteforsikring til alle!

Med flytteforsikring kan du trygt flytte alt du er glad i fra et hjem til et annet. Forsikring for medlemmer gir deg denne forsikringen gratis.

Bestill flytteforsikring

Om If 

Vi er et samfunnsengasjert forsikringsselskap som blant annet samarbeider med Trygg Trafikk, Norsk Brannvernforening og CICERO Senter for klimaforskning. Vi tror på å tenke utradisjonelt. Velkjente utfordringer kan løses på nye måter, og derfor har vi blant annet samarbeidet med kjente designere om å lage moteklær som reflekterer billys i mørket og laget GPS-navigasjon som skifter til en barnestemme der det kan være barn i trafikken. 

Våre kunder skal føle seg trygge

Takket være våre 6 800 dyktige medarbeidere kan våre kunder føle seg trygge på at de vil få den hjelpen de trenger hvis noe skulle skje. Vi vil også at det skal lønne seg for deg som kunde å velge If. 

Vi i If vet det meste om risiko og hvordan du kan unngå den, og hjelper til med spørsmål om forsikringer og hvordan du skal få den beste beskyttelsen. Vi tar risikoen, så slipper du.