Innboforsikring


Ubegrenset forsikringssum av innboet og verdiene dine

Fordeler med innboforsikring

 • Ubegrenset forsikringssum

  Dropp hoderegningen – hos oss er innboet ditt forsikret med en ubegrenset sum.

 • Effektiv skadedyrbekjempelse

  Vi tar oss av skadedyrproblemer trygt og effektivt, uansett type skadedyr.

 • Sports- og friluftsutstyr

  Få dekket uhell og tyveri av sportsutstyr, både under lagring og bruk.

Forsikringens innhold

Dette dekker innboforsikring

Dekninger Basis Basis Utvidet Utvidet Super Super
Inkludert Inkludert Inkludert

Hos oss trenger du ikke å vite den samlede verdien av alt du eier. Vi forsikrer alt av innboet ditt – uansett sum.

Har du enkeltgjenstander, verdisaker eller samlinger med en verdi over 500 000 kroner er det vel og merke en begrensning. Ta i så fall kontakt med oss, så hjelper vi deg med å utvide forsikringssummen.

Inkludert Inkludert Inkludert

Blir tingene dine ødelagt av vann eller naturskader som flom, storm, skred, jordskjelv, dekker vi skadene. Det samme gjelder ved kortslutning/lynnedslag, brann og nedsoting.

Inkludert Inkludert Inkludert

Blir du utsatt for tyveri eller innbrudd i hjemmet ditt, erstatter vi gjenstander som blir ødelagt eller stjålet. Vi erstatter også eventuelle skader på innboet ditt etter innbrudd. Dekningen gjelder også for hage, terrasse og garasje.

Inkludert Inkludert Inkludert

Hvis du får et rettslig erstatningsansvar for skade på annen person eller andres ting, for eksempel med et uhell krasjer sykkelen inn i en parkert bil, dekker vi et eventuelt erstatningsansvar.

Ansvarsforsikringen gjelder også for droner og modellfly når den utlukkende brukes til rekreasjon, sport og/eller konkurranse samt ikke krever operatørtillatelse i henhold til Luftfartstilsynet.

Er du part i en tvist, for eksempel med håndverker på grunn av mangelfullt arbeid eller krangel med naboen om tomtegrensen, så dekker vi utgiftene dine til advokat, sakkyndige, retten og vitner med inntil 100 000 kroner.

Dersom du ønsker å benytte deg av vår partner, Advokatfirmaet Solver, vil du få første telefonsamtale med advokat gratis. Kontakt Solver på telefon 22 44 10 00 eller send en e-post.

Inkludert Inkludert Inkludert
 • Juridisk førstehjelp:
  Ved ID-tyveri har du inntil 10 timer juridisk førstehjelp fra Advokatfirmaet Solver inkludert i forsikringen din.

 • Juridisk bistand ved tvist:
  Dersom det har oppstått en tvist med kreditorer som følge av ID-tyveriet, dekker forsikringen juridisk bistand med inntil 1 000 000 kroner.

Kontakt Solver på telefon 22 44 10 00.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Skulle du være uheldig å miste kameraet ditt i bakken, eller søle kaffe på PC-en din, dekker vi skadene med opptil 40 000 kroner. Dette gjelder både i og utenfor hjemmet, i hele Norden.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Skulle du bli utsatt for tyveri når du er på farta, som på butikken, treningssenteret eller flyplassen, dekkes skadene med opptil 40 000 kroner. Dekningen gjelder i Norden.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Er du på flyttefot erstatter vi skader som skjer under transport, eller inn- og utbæring. Skader som skjer ved bruk av flyttebyrå er også dekket.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Blir sykkelen din stjålet når den er låst utenfor hjemmet, for eksempel på jobb, skole eller utenfor butikken, erstatter vi sykkelen. Dette gjelder også elsykkel og annet sport- og friluftsutstyr. Vi erstatter også plutselige skader når utstyret er i bruk, for eksempel ved fall eller støt, i hele Norden.

Vi erstatter inntil 40 000 kroner per hendelse.

Skader på luftsportsutstyr som fallskjerm dekkes ikke.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Vi hjelper deg hvis du får skadedyr eller insekter i boligen din på en rask og effektiv måte. Dette kan typisk være veggedyr, skjeggkre, kakerlakker, mus og rotter.

Inngrep i bygningskonstruksjonen er ikke omfattet av innboforsikringen. Husk at du selv har ansvar for å sikre bygningen mot skadedyrangrep.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Forsikringen erstatter hærverk, tyveri og underslag begått av leietaker. I tillegg dekker forsikringen misligholdt husleie i inntil 6 måneder og utkastelse av leietaker med inntil 20 000 kroner.

Forsikringen dekker skadeverk, som innebærer at leietakeren påfører skade med viten og vilje. Forsikringen dekker ikke skader som følge av hard eller feil bruk av boligen.

Forsikringen forutsetter at leietaker har innbetalt minimum 2 måneders depositum eller stilt tilsvarende annen sikkerhet. Egenandelen er minimum 3 måneders husleie og går alltid til fradrag i erstatningen først. Vi anbefaler derfor 3 måneders depositum for å redusere eget tap.

Les mer om utleieforsikring.

Ikke inkludert Ikke inkludert Inkludert

Forsikringen dekker skade på integrerte hvitevarer med inntil 40 000 kroner per hendelse.

Ikke inkludert Ikke inkludert Inkludert

Vi dekker tap, uhell, tyveri og skader på både bunad og tilbehør. Dekningen gjelder i hele verden og har en egenandel på 500 kroner per hendelse.

Ikke inkludert Ikke inkludert Inkludert
 • If Byggteknisk rådgivning:
  Har du spørsmål om oppussing, skadeforebygging eller vedlikehold? Med If Byggteknisk rådgivning kan du raskt komme i kontakt med en fagekspert som gir deg gode råd, helt kostnadsfritt! Les mer og bestill her.

 • Juridisk rådgivning:
  Forsikringen inkluderer to timer juridisk rådgivning i året fra vår samarbeidspartner Advokatfirmaet Solver. Her kan du få hjelp med privatrettslige spørsmål som leiekontrakt, forbrukerkjøp og naborett. Kontakt Solver på telefon 22 44 10 00.
Ikke inkludert Ikke inkludert Inkludert

Flytter du forsikringen fra et annet selskap til oss, garanterer vi deg minst like gode vilkår som du hadde i ditt forrige selskap. Garantien gjelder i 2 år, og vi ordner flytteprosessen for deg. Les om garantien her.

2 % bonus med medlemskap

Nå får du 2 % bonus på alle forsikringer du betaler for, hele året, hvert år. Husk å aktivere medlemskapet ditt. 

Aktivering av medlemskapet

Nyttig å vite om Innboforsikring