Om oss

På If Sikkerhetssenter trener du på virkelige brannsituasjoner i kontrollerte, trygge omgivelser med faglig dyktige instruktører.

Kurs i skadeforebygging

Vi er eneste forsikringsselskap i Nord-Europa som tilbyr kurs i skadeforebygging på eget sikkerhetssenter.

Instruktørene våre har lang erfaring, og kombinerer praktiske øvelser og teori slik at du lærer å unngå skader på arbeidsplassen din.

Vi gir deg nyttig kunnskap som du kan ta med deg videre, og kursene våre er spekket med opplevelser.

Gjennom kunnskap, motivasjon og praktisk øvelse vil du lære deg verktøyene som sikrer hverdagen din.

Litt av det som møter deg hos oss

I tundellen vår veitunnel arrangeres forskjellige brann-/slokkeøvelser, og kursdeltakerne kan oppleve bilbrann med både varme og kraftig røykutvikling.

I brannteateret som er senterets "nerve" får du oppleve brann og virkningen av ulike slokkeanlegg på nært hold gjennom glassveggen mellom brannscenen og kurslokalet.

Plenumsalen er et flott lokale til kurs og møter for mindre og større grupper.

Stort øvelsesområde ute hvor vi gjennomfører slokkeøvelser ved brann i gass, brennbare væsker og faste materialer.

I røykdykkerhuset gjennomføres røykdykkerøvelser for industrivern som er på kurs hos oss, men også mange brannvesen på sørøstlandet trener her.

Kantinen serverer både varm og kald lunsj, og kjøkkenet får skryt for god mat hver dag.

Vi har også godt med møterom for gruppearbeid, et oppgradert senter som viser skadeforebyggende produkter og løsninger integrert i våre bygg. Egen utstillingshall med våre samarbeidspartneres skadeforebyggende produkter, og sikkerhetsbutikk med godkjente og gode skadeforebyggende produkter.

Spennende opplevelser

for deg som deltar på kurs hos oss
 
Presentasjonsvideo

Tren på virkelige utfordringer i trygge omgivelser

I Sikkerhetssenteret vårt tilbyr vi kurs, øvelser og andre aktiviteter som øker sikkerheten. Du får se hvordan en brann starter, og lærer hvordan du hindrer at det skjer i bedriften din.

Flotte konferanselokaler

If Sikkerhetssenter ligger på Ringvoll i Hobøl kommune, rundt 5 mil sør for Oslo. Vi har moderne konferanselokaler og flotte uteområder som er bra til praktiske øvelser, slik som det å trene på tunnelbranner i full skala.

Erfarne instruktører

Instruktørene våre har solid bakgrunn innen HMS og særlig innen det å hindre og begrense brann. De kan også mye om gassikkerhet, førstehjelp, vannskade, ran- og innbruddssikkerhet.

Visjon og forretningsidé

Vår kompetanse skal trygge din hverdag!

Dele vår solide og brede erfaring og kompetanse gjennom kurs, rådgivning og medieaktivitet. Vårt budskap og engasjement skaper refleksjon samt endring av holdninger og adferd hos den enkelte i samfunnet.

Våre verdier

  • Unike
  • Kompetanse
  • Engasjerte
  • Virkelighetsnære