om oss

På If Sikkerhetssenter trener du på virkelige brannsituasjoner i kontrollerte, trygge omgivelser med faglig dyktige instruktører.

Kurs i skadeforebygging

Vi er eneste forsikringsselskap i Nord-Europa som tilbyr kurs i skadeforebygging på eget sikkerhetssenter.

Instruktørene våre har lang erfaring, og kombinerer praktiske øvelser og teori slik at du lærer å unngå skader på arbeidsplassen din.

Vi gir deg nyttig kunnskap som du kan ta med deg videre, og kursene våre er spekket med opplevelser.

Gjennom kunnskap, motivasjon og praktisk øvelse vil du lære deg verktøyene som sikrer hverdagen din.

Spennende opplevelser

for deg som deltar på kurs hos oss
 
Presentasjonsvideo

Tren på virkelige utfordringer i trygge omgivelser

I Sikkerhetssenteret vårt tilbyr vi kurs, øvelser og andre aktiviteter som øker sikkerheten. Du får se hvordan en brann starter, og lærer hvordan du hindrer at det skjer i bedriften din.

Flotte konferanselokaler

If Sikkerhetssenter ligger på Ringvoll i Hobøl kommune, rundt 5 mil sør for Oslo. Vi har moderne konferanselokaler og flotte uteområder som er bra til praktiske øvelser, slik som det å trene på tunnelbranner i full skala.

Erfarne instruktører

Instruktørene våre har solid bakgrunn innen HMS og særlig innen det å hindre og begrense brann. De kan også mye om gassikkerhet, førstehjelp, vannskade, ran- og innbruddssikkerhet.

Visjon og forretningsidé

Vår kompetanse skal trygge din hverdag!

Dele vår solide og brede erfaring og kompetanse gjennom kurs, rådgivning og medieaktivitet. Vårt budskap og engasjement skaper refleksjon samt endring av holdninger og adferd hos den enkelte i samfunnet.

Våre verdier

  • Unike
  • Kompetanse
  • Engasjerte
  • Virkelighetsnære