VOYAH INSURANCE

Å velge riktig forsikring skal være enkelt. Derfor har vi i samarbeid med Voyah utviklet VOYAH Insurance - den er smart og fleksibel, perfekt tilpasset deg og din nye premium bil.

Når du kjøper en ny bil fra VOYAH, kan du få den beste forsikringen fra If gratis de første 30 dagene - helt uten forpliktelser. Du betaler kun Trafikkforsikringsavgift til staten. 

Fordeler med VOYAH Insurance

Med VOYAH Insurance får du en av Norges beste forsikringer for din nye bil. Om uhellet skulle skje vil du få tilbud om reparasjon på et autorisert merkeverksted, og med valgfrie tilleggsforsikringer er det enda enklere å være helt riktig forsikret.

  • 60% startbonus

    Vi gir deg Norges høyeste startbonus og raskeste bonusopptjening.

  • Norges mest fornøyde kunder

    Med pris for beste kundeservice innen forsikring blir du godt ivaretatt.

  • Trygt og raskt skadeoppgjør

    Vårt døgnåpne skadesenter løser opptil 80% av alle saker i løpet av 24 timer.

Dette får du første måned: Fri Start
Inkludert
Inkludert
Inkludert

Du får inkludert 30 dagers gratis forsikring når du bestiller din nye bil fra VOYAH. Dette kan du lett legge til ved bestilling på voyah.no

Har du allerede bestilt bil men ikke tenget forsikring, ta kontakt med din forhandler for å tegne 30 dager gratis forsikring. 

Hva skjer når gratisperioden er over?

Vi sender deg en e-post i god tid før gratisperioden er over med et pristilbud for videreføring. Her ser du hvilken dekning vi anbefaler deg videre, og hvilke tillegg du har mulighet til å legge til. 

Vi passer selvsagt på at du har en forsikring når gratisperioden er over, også om vi ikke hører fra deg. I så fall vil vi velge den forsikringen vi mener er den riktige for deg og din bil.

Kan jeg gjøre endringer på tilbudet jeg mottar for videreføring?

Ja, du kan tilpasse tilbudet du mottar av oss for videreføring. I tilbudet vi sender deg får du informasjon om hvordan du kan tilpasse dekningen din. Om du har noen spørsmål rundt dette, er det bare å ta kontakt med oss

Ingen forpliktelser

Hvis du velger å gå for et annet forsikringsselskap etter gratisperioden, vil bilforsikringen din overføres til det nye selskapet. Husk bare at du må bytte innen de 30 dagene i gratisperioden.