Norges beste FORSIKRING for motorhistorisk kjøretøy

kjøper du hos oss

Trygghet for deg og skatten din

Med LMK-forsikring får du Norges beste forsikring for motorhistoriske kjøretøy. Du får også gode forsikringer ved lagring/restaurering, og ved transport av kjøretøy kjøpt i utlandet. I tillegg får du rabatter på dine private forsikringer. Nedenfor kan du lese mer om det svært gode forsikringstilbudet du får som medlem i en klubb tilknyttet LMK.

Gode grunner til å velge LMK-forsikring

  • Du får markedets absolutt beste forsikring for motorhistoriske kjøretøy og dedikerte skaderådgivere som sørger for rettferdige og smidige skadeoppgjør
  • Samler du flere forsikringer hos If, kan du få opptil 15 % rabatt
  • Du fører provisjon/verdier tilbake til din egen klubb
  • LMK får en styrket økonomi i satsningen på å bedre forholdene for klubber og enkeltmedlemmer, og får dermed mindre behov for finansiering via medlemsavgiften

VELG FORSIKRINGEN SOM PASSER DEG OG BILEN DIN BEST!

Helforsikring

Gjelder for motorhistoriske kjøretøy som er 30 år og eldre. 

Bilen blir automatisk forsikret for inntil 300 000 kroner, med mulighet for utvidelse av forsikringssummen hvis nødvendig. Utstyr og deler er medforsikret for inntil 35 000 kroner."

Helforsikring

Utvidet helforsikring

Kaskoforsikring for kjøretøy over 3,5 tonn, buss og ombygde/modifiserte kjøretøy. Det må være et motorhistorisk kjøretøy eldre enn 30 år.

Bilen blir automatisk forsikret for inntil 300 000 kroner, med mulighet for utvidelse av forsikringssummen hvis nødvendig.

Utvidet helforsikring

Blivende klassiker

Dette er et produkt for deg som allerede har en aktiv helforsikring og et «hobbykjøretøy» mellom 15 og 30 år gammelt.

Bilen blir automatisk forsikret for inntil 300 000 kroner, med mulighet for utvidelse av forsikringssummen hvis nødvendig.

Blivende klassiker

Lagrings-/restaureringsforsikring

Biler under restaurering eller lagring representerer ofte store verdier. Derfor har vi utarbeidet en egen restaurerings- og lagringsforsikring.

Bilen forsikres mot brann, tyveri og andre uforutsette skader som kan inntreffe under lagring og transport. Deler som er sendt til restaurering dekkes også.

Lagrings-/restaureringsforsikring

Enkelt å bytte forsikringsselskap

Vi sender oppsigelse for deg til ditt gamle forsikringsselskap, med en måneds oppsigelsestid. Har du penger til gode, får du selvsagt disse tilbake.

Flytter du forsikringene dine fra Watercircles, tilbyr vi like priser som du har i dag. Print ut fullmakt, skriv under og send oss på e-post LMK@if.no eller i ordinær post.

Last ned fullmakt her