NIO Insurance med Fri Start

NIO Insurance er et samarbeid mellom NIO og If, der vi leverer forsikringen. 

Du kan inkludere 30 dagers gratis NIO Insurance når du bestiller en ny bil fra NIO. Tilbudet er tilgjengelig i bestillingsportalen til NIO.

Gå til NIO Norge

Fordeler med Fri Start

Når du kjøper en ny bil fra NIO, kan du få vår beste forsikringen gratis de første 30 dagene - helt uten forpliktelser.

  • 60 % startbonus

    Vi gir deg Norges høyeste startbonus og raskeste bonusopptjening.

  • Veihjelp 24/7 i hele Europa

    Med bilforsikring hos oss får du tilgang til Norges beste kontaktnett for veihjelp i Europa.

  • Helt enkelt og uforpliktende

    Vår aller beste forsikring gratis de første 30 dagene.

Forsikringens innhold

Dette er inkludert første måned

Dekninger Fri Start Fri Start
Inkludert

Vår beste forsikring Super inkluderer blant annet uhellsdekning, helt ny bil ved totalskade hvis bilen er inntil tre år og har kjørt under 60 000 km, samt tilbakebetaling av resterende andel av startleie hvis du har en leasingbil som blir totalskadet.

Inkludert

Hvis motor, girkasse eller drivverk havarerer innen bilen har kjørt 200 000 km, reparerer vi skaden eller bytter delen. Forsikringen dekker også skader på batteripakke og elektroniske styringsenheter på elbil.

Forsikringen dekker ikke skader som følge av normal slitasje, manglende vedlikehold eller trimming. Her kan du lese mer om maskinskadeforsikring.

Forsikringen kan kjøpes inntil bilen har kjørt 150 000 km.

Inkludert

Vi dekker leiebil tilsvarende den størrelsen du har på bilen din i dag, inntil stasjonsvogn. Forsikringen gjelder så lenge skaden dekkes av bilforsikringen, i inntil 90 dager (gjelder ikke glasskader).

Leaser du batteriet i bilen din gjennom NIO?

Det betyr at batteriet allerede er forsikret hos oss i If gjennom en egen avtale med NIO. 

Les mer om NIOs Battery as a Service (BaaS).

Hva skjer når gratisperioden er over?

Vi sender deg en e-post i god tid før gratisperioden er over med et pristilbud for videreføring. Her ser du hvilken dekning vi anbefaler deg videre, og hvilke tillegg du har mulighet til å legge til. 

Vi passer selvsagt på at du har en forsikring når måneden er over, også om vi ikke hører fra deg. I så fall vil vi velge den forsikringen vi mener er den riktige for deg og din bil.

Kan jeg gjøre endringer på tilbudet jeg mottar for videreføring?

Ja, du kan tilpasse tilbudet du mottar av oss for videreføring. I tilbudet vi sender deg får du informasjon om hvordan du kan tilpasse dekningen din. Om du har noen spørsmål rundt dette, er det bare å ta kontakt med oss

Ingen forpliktelser

Hvis du velger å gå for et annet forsikringsselskap etter gratisperioden, vil bilforsikringen din overføres til det nye selskapet. Husk bare at du må bytte innen de 30 dagene i gratisperioden. 

Dersom du leaser batteripakken i bilen vil den fortsatt være forsikret hos oss gjennom avtalen vi har med NIO, selv om du velger å forsikre bilen din i et annet forsikringsselskap etter gratisperioden er over.