NIO Insurance med Fri Start

NIO Insurance er et samarbeid mellom NIO og If, der vi i If leverer forsikringen. Den er smart og fleksibel, perfekt tilpasset deg og din NIO.

Fordeler med Fri Start

Når du kjøper en ny bil fra NIO, kan du få den beste forsikringen fra If gratis de første 30 dagene - helt uten forpliktelser.

  • 60 % startbonus

    Vi gir deg Norges høyeste startbonus og raskeste bonusopptjening.

  • Veihjelp 24/7 i hele Europa

    Med bilforsikring hos oss får du tilgang til Norges beste kontaktnett for veihjelp i Europa.

  • Helt enkelt og uforpliktende

    Vår aller beste forsikring gratis de første 30 dagene.


Dette får du første måned: Fri Start
Inkludert
Inkludert
Inkludert

Du kan inkludere 30 dagers gratis NIO Insurance når du bestiller en ny bil fra NIO. Tilbudet er tilgjengelig i bestillingsportalen til NIO.

Leaser du batteriet i bilen din gjennom NIO?

Det betyr at batteriet allerede er forsikret hos oss i If gjennom en egen avtale med NIO. Les mer om NIOs Battery as a Service (BaaS).

Hva skjer når gratisperioden er over?

Vi sender deg en e-post i god tid før gratisperioden er over med et pristilbud for videreføring. Her ser du hvilken dekning vi anbefaler deg videre, og hvilke tillegg du har mulighet til å legge til. 

Vi passer selvsagt på at du har en forsikring når måneden er over, også om vi ikke hører fra deg. I så fall vil vi velge den forsikringen vi mener er den riktige for deg og din bil.

Kan jeg gjøre endringer på tilbudet jeg mottar for videreføring?

Ja, du kan tilpasse tilbudet du mottar av oss for videreføring. I tilbudet vi sender deg får du informasjon om hvordan du kan tilpasse dekningen din. Om du har noen spørsmål rundt dette, er det bare å ta kontakt med oss

Ingen forpliktelser

Hvis du velger å gå for et annet forsikringsselskap etter gratisperioden, vil bilforsikringen din overføres til det nye selskapet. Husk bare at du må bytte innen de 30 dagene i gratisperioden. 

Dersom du leaser batteripakken i bilen vil den fortsatt være forsikret hos oss gjennom avtalen vi har med NIO, selv om du velger å forsikre bilen din i et annet forsikringsselskap etter gratisperioden er over.