Søke- og gjenfinningssystemer

I samarbeid med Guard Systems tilbyr vi våre kunder søke- og gjenfinningssystemer til meget fordelaktige priser.

​Guard SystemsSporing270x126.jpg

Selskapet ble etablert i 1992 og er i dag en ledende aktør i Europa av tjenester for søk/gjenfinning, flåtestyring, elektronisk kjørebok og posisjonering av mobile objekter. Guard Systems har i løpet av de nær 20 årene i bransjen opparbeidet seg en unik posisjon innen sporing og gjenfinning. Siden starten i 1992 har selskapet gjennomført over 3000 søk på stjålne objekter hvor selskapets søkesystemer har vært installert. Gjenfinningsresultatet igjennom disse årene er på nær 90 prosent.

SpotGuard, som er siste generasjon søke og gjennfinningssystem, er basert på GSM/RF teknologi. Kunde får tilgang til en web-basert løsning, hvor siste posisjon til enhver tid vises. Guard Systems disponerer eget søkemannskap og vaktsentral, som håndterer hele søkeprosessen. Du som kunde behøver bare å anmelde saken til politiet og melde fra til Guard Systems.

Guard System tilbyr også GPS/GSM baserte løsninger for posisjonering og flåtestyring for proffmarkedet. Denne løsningen er nå tilgjengelig i en modifisert versjon for alle privatkunder. Løsningen innebærer en web-basert posisjonerings- og sporingsløsning i ett. Her får du som kunde tilgang til en web-basert kartløsning, hvor du til enhver tid har oversikt over hvor din bil/båt befinner seg.

PositionGuard og SpotGuard er to markedsledende produkter som passer like godt til både bil og båt. Begge er FG-godkjente. Bestill her

PositionGuard

SpotGuard