Betingelser for kjøp av forsikring på Internett

Når du kjøper denne forsikringen på nett, samtykker du samtidig til følgende:
  • Ved kjøp av forsikring på nett mottar du alle forsikringsdokumentene dine elektronisk. Det gjelder også forsikringsdokumentene for eventuelle andre forsikringer du har hos oss, som for eksempel husforsikring og innboforsikring.

    Alle forsikringsavtalene du har hos oss vil da være tilgjengelig via innloggingstjenesten If Login på if.no. Der får du oversikt over forsikringsavtaler og -vilkår på ett sted, og kan i tillegg gjøre endringer og melde skade.

    Endringer i forsikringsavtalen din eller kundeforholdet ditt varsles via e-post. Vi sender deg en e-post når nye forsikringsavtaler er tilgjengelige på If Login. Dette betyr at du ikke mottar forsikringsavtalen i posten.
  • Dersom du er ny kunde hos oss, gjennomføres det en kredittsjekk i forbindelse med kjøpet.
  • Opplysningene du gir er viktige for If for å kunne beregne riktig pris. Tilbudet er gitt på grunnlag av de opplysningene du har oppgitt. Dersom disse ikke er riktige, kan det få konsekvenser for prisen eller for erstatningen i en skadesak. Dersom du i ettertid finner ut at opplysningene ikke var riktige, må du kontakte oss umiddelbart.
  • Vi vil også kunne sende deg tilbud, nyheter og tips på e-post.