If Trygghetsfond

Trygghetsfondet

If Trygghetsfond har som hovedformål å gi støtte til skadeforebyggende eller skadereduserende tiltak i nærmiljøet ditt. Støtten gis til organisasjoner, foreninger, klubber eller lignende.

​Har for eksempel idrettslaget behov for hjertestarter eller nytt førstehjelpsutstyr? Trenger klubbhuset brannsikringsutstyr, eller barna i barnehagen refleksvester? Dette og lignende saker kan du søke støtte til gjennom vårt Trygghetsfond.

Slik søker du

Det er enkelt å søke. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en begrunnet søknad med en kort beskrivelse av bakgrunnen for søknaden og hva pengene skal gå til. Du må også oppgi hvem som er ansvarlig for tiltaket du søker støtte til.​

Beløp og overrekkelse

Beløpet til utdeling er 50 000 kroner per måned. Mottatt beløp kan kun brukes til det det er søkt om. Vi kan i visse tilfeller gi støtte i form av produkter i stedet for penger. Overrekkelsen gjøres etter avtale med mottaker. Vi forbeholder oss retten til å informere om støtten på nettsiden vår og på andre måter. Om tiltaket ikke gjennomføres, skal mottakeren betale mottatt beløp tilbake.

​Tidligere vinnere

Redningsselskapet Agder

Redningsselskapet har fått hjertestarter til basen sin i Arendal fra If Trygghetsfond. Der lærer barn og voksne båt- og sjøvett hele året. Hjertestarter er en viktig livredder, men vi håper dere ikke får bruk for den, sier Emma Elisabeth Vennesland i If Trygghetsfond til Halvor Rismyhr.

Redningsselskapet Agder

Siggerud Håndball

Siggerud IL Håndball «Gutter 2001» ønsket forebyggende treningsutstyr for å forhindre skader, og søkte If Trygghetsfond om balansebrett og skumruller og medisinbag. –Nå kan guttene i Siggerud Håndball trene tryggere, sier Hilde Lier Nes i If Trygghetsfond.
Siggerud Håndballklubb

Sandefjord Røde Kors

Hjelpemannskapet på Røde Kors-båten i Sandefjord har nå fått nytt redningsutstyr fra If Trygghetsfond. Det betyr økt sikkerhet for mannskap på båten og folk som kommer i havsnød i Sandefjordsskjærgården, sier Andreas Kjølner Hansen i Vestfold Forsikringssenter/If.

Sandefjord Røde Kors

​​

Kick Treningssenter, avd. Strømsbu

Kick Treningssenter, avd Strømsbu, har fått hjertestarter fra If Trygghetsfond. Det er en trygghet for de over 700 medlemmene i alle aldre som trener der, sier Mona Dalene fra If.
Kick Treningssenter

Ønsker du å søke om støtte til tiltak som kan redusere eller forebygge skade? Send inn søknadsskjema​.

​​​