If Trygghetsfond

Trygghetsfondet

If Trygghetsfond har som hovedformål å gi støtte til skadeforebyggende eller skadereduserende tiltak i nærmiljøet ditt. Støtten gis til organisasjoner, foreninger, klubber eller lignende.

​Har for eksempel idrettslaget behov for hjertestarter eller nytt førstehjelpsutstyr? Trenger klubbhuset brannsikringsutstyr, eller barna i barnehagen refleksvester? Dette og lignende saker kan du søke støtte til gjennom vårt Trygghetsfond.

Slik søker du

Det er enkelt å søke. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en begrunnet søknad med en kort beskrivelse av bakgrunnen for søknaden og hva pengene skal gå til. Du må også oppgi hvem som er ansvarlig for tiltaket du søker støtte til.​

Beløp og overrekkelse

Beløpet til utdeling er 50 000 kroner per måned. Mottatt beløp kan kun brukes til det det er søkt om. Vi kan i visse tilfeller gi støtte i form av produkter i stedet for penger. Overrekkelsen gjøres etter avtale med mottaker. Vi forbeholder oss retten til å informere om støtten på nettsiden vår og på andre måter. Om tiltaket ikke gjennomføres, skal mottakeren betale mottatt beløp tilbake.

​Tidligere vinnere

Førstehjelpsutstyr til StjernelagetStjernelaget

Stjernelaget i Kristiansund er et idrettslag for fysisk og psykisk funksjonshemmede. Hver eneste uke møter rundt 50 personer til trening i blant annet fotball og stafett. Men skader kan skje, og derfor søkte laget If Trygghetsfond om førstehjelpsutstyr. Det fikk de. Etter overrekkelsen og gledesrop fra deltakerne, ble Ivar Engdahl (t.h) og Rune Rossing fra Engdahl Assuranse/If utfordret til fotballspill. - Det spørs om vi greier å henge med i svingene. Dette er en aktiv og treningsglad gjeng, sier Engdahl. Aktivitetsledere Steinar Holm og Kjell R. Johansen (t.v)


​​Jeger- og fiskerlag fikk hjertestarterNamdalseid jeger- og fiskarlag

Namdalseid jeger- og fiskarlag fikk livsviktig hjertestarter av If Trygghetsfond. Laget tilbyr alt av jaktaktiviteter og fiskeopplæring til interesserte i alle aldre. For noen år siden døde en av deltakerne på trening til storviltprøven. Dette er bakgrunnen for at laget ønsker å ha hjertestarter tilgjengelig. - Dette er god forebyggende tenkning, sier Kjell Aas (t.h.) i If i Steinkjer til Roar Heggdal i Namdalseid jeger- og fiskarlag.


Enda sikrere pasientredninger i SirdalNorsk folkehjelp Jæren

Norsk Folkehjelp Jæren søkte If Trygghetsfond om midler til kjøp av en pasientmonitor til bruk i Sirdal. Pasientmonitoren overvåker pasientens puls, hjertefrekvens og blodtrykk, og brukes under snøscootertransport, i hytter og i ambulanse. Pasientmonitoren fører til at riktige redningstiltak kan settes i gang raskere. For både erfarne fjellfolk og uerfarne hytte- og skiturister kan bli syke eller skade seg.


Ønsker du å søke om støtte til tiltak som kan redusere eller forebygge skade? Send inn søknadsskjema​.

​​​