Flyktninghjelpen er mangeårig kunde av If Skadeforsikring. Gjennom et tett samarbeid har vi lært organisasjonen å kjenne, og vet at Flyktninghjelpens mange ansatte gjør et svært godt arbeid. If er stolt støttespiller av Flyktninghjelpen og TV-aksjonen 2010.

TV-aksjonen 2010
TV-aksjonen 2010 bli bøssebærer 
TV-aksjonens næringslivsstafett 

Ifs ansatte engasjerer seg i aksjonen

Tildelingen av årets TV-aksjon til Flyktninghjelpen er mye av bakgrunnen for at If-ansatte i år engasjerer seg ekstra i aksjonen. Målet er å stille med 250 ansatte, spredt over hele landet, på aksjonsdagen søndag 24. oktober. Ifs fire norske konserndirektører, Ivar Martinsen, Line M. Hestvik, Morten Thorsrud og Kjell Rune Tveita går alle foran med et godt eksempel. De har alle sagt ja til å bruke to timer denne søndagen. Disse to timene kan virkelig gjøre en forskjell.

For å få med hele landet, har vi i If organisert dette som en konkurranse kontorene imellom. Alle ansatte kan til enhver tid følge med på hvem som er flinkest. Vi er uansett sikre på at vi skal nå målet vårt om 250 bøssebærere.

If gir 100 000 kroner til TV-aksjonen

Samtidig med dette har If Skadeforsikring gitt 100.000 kroner til TV-aksjonen 2010. Oppfordringen går nå ut til alle andre forsikringsselskaper og If sine partnere om å gjøre det samme, samt om å matche antallet bøssebærere. Det er de totalt 100.000 frivillige bøssebærerne som samler inn de virkelig store summene. 

Bli med du også!