If på turné

Det aller viktigste med en forsikring er det som skjer etter at skaden har skjedd. Det er først da det viser seg hva du betaler for, og hva forsikringen din er verdt. Vi kaller det skadeoppgjør slik det burde være.
 ​​
I våre nye reklamefilmer kan du følge If-bandet på turné rundt om i Norge. Det er det mest hardtarbeidende bandet i forsikring. Og i filmene følger vi dem mens de gjør skadeoppgjør på sin måte og synger den eneste sangen de har på repertoaret; ”Don’t you worry ’bout a thing”.

I den første filmen kan du følge bandet i livet på veien. Senere vil du se hvordan de tar tak i ulike former for forsikringsskader.
 
If-bandet har mer enn nok å gjøre. De gjennomfører 1,4 millioner jobber (andre ansatte innen vårt skadeoppgjørsapparat kaller det 1,4 millioner skadeoppgjør).  Halvparten av alle skader gjøres opp innen 24 timer. Derfor får vi også 4,5 av 5 i snittkarakter fra de kundene som har hatt skader. Vi oppfattes som rettferdige, raske og enkle å ha med å gjøre. Folk som har vært uheldige er rett og slett usedvanlig fornøyde. Rolig, vi hjelper deg.

​Så enkelt melder du skade hos If:

  • Du melder enkelt fra om skaden på hjemmesiden vår (vil du heller ringe, går det selvfølgelig like bra) .  
  • Vi tar over ansvaret.
  • Vi kontakter de spesialistene du trenger.
  • Du kan ta det rolig. Det er vi som har ansvaret helt til saken er avsluttet.

Å ta hånd om kundene våre på denne måten gjør at vi løser mer enn halvparten av alle skader innen 24 timer.