Forretningsområde Privat

Privat er Ifs største forretningsområde, med 48 prosent av den totale premieinntekten.

Vi tilbyr selskapets kunder et heldekkende tilbud av skadeforsikringer i Norden, der vi i dag er markedsledende med 3 millioner kunder. Selskapet arbeider med flere varemerker: If (hele Norden), Europeiske (reiseforsikringer i Norge) og ulike bilmerkeforsikringer i samarbeid med bilprodusenter og merkeverksteder.

Standardprodukter og skreddersydde pakker

Innen forretningsområdet Privat tilbyr vi selskapets kunder skadeforsikringer innen områdene villa, hjem og fritidsbolig. Bil, båt og andre kjøretøy er også en viktig del her. Så kommer også barneforsikringer, livsforsikringer, ulykkesforsikringer og relaterte produkter. Vi selger også omfattende pakkeløsninger der vi har bakt inn alle tillegg som tidligere ble kjøpt separat. Som eksempel kan nevnes Superforsikring for hus.

Effektivt skadeoppgjør

En av nøklene til Ifs fremgang er rast skadeoppgjør med høy kvalitet. Rundt 60 prosent av skadene blir tatt hånd om innen 24 timer. Stadig flere skader kan rapporteres av kundene våre direkte på internett, noe som øker muligheten til hurtig skadeoppgjør. I kundetilfredshetsmålinger gir 90 prosent av kundene våre karakteren 4 eller 5 av 5 mulige for skadeoppgjøret. Det er vi er meget stolte over.

"Vi tar hånd om over en million skader hvert år. Vi kan trygt si at ingen har mer erfaring enn det vi har når det gjelder å kompensere skaden og tilby best kundeservice. Kundene våre er i gode hender hvis uhellet er ute."

Morten Thorsrud, konserndirektør for forretningsområde Privat.