Spør spesialisten

Spørsmål og svar om If Login

Vil du forenkle din forsikringsadministrasjon, bytte til elektroniske forsikringsbevis, eller kanskje du har et teknisk spørsmål? Vi svarer på spørsmål om If Login, vår tjeneste for forsikringsadministrasjon på nettet.

Hvor finner jeg passord

Spurt av AK Publisert 22 mai 2009

Systemet påstår at vi har passord. Hvor finner jeg det?​​

Hei!

I innloggingsboksen er det en funksjon som heter "Glemt passord". Klikk på den og skriv inn ditt organisasjonsnummer. Du får da tilsendt passord til den e-postadressen vi har registrert.

Får du ingen e-post, kan det være at vi har registrert feil adresse. Da kan du henvende deg til If Login support som vil hjelpe deg.

Klarer ikke å logge inn

Spurt av Thore Publisert 5 mai 2009

Brukernavn eller passord er feil. Kan du sende nytt?

Hei Thore!

Nytt passord får du ved å klikke på linken "Glemt passord" i innloggingsboksen. Hvis du fortsatt ikke kommer inn kan du kontakte vår supportavdeling. De håndterer alle spørsmål angående brukernavn og passord.

Vennlig hilsen
John Arild

Årlig oppdatering av forsikringer

Spurt av Ole Publisert 30 jan 2009

Hvordan utfører vi årlig oppdatering av forsikringene?

I If Login finnes det en funksjon som heter ”Årsgjennomgang”. Ved å benytte denne funksjonen vil du få en strukturert gjennomgang av de forsikringene du ønsker å oppdatere. En bekreftelse på de endringer du har valgt å gjøre blir lagret i If Login.

Dokumentasjon på skademelding

Spurt av Harald Publisert 12 jan 2009

Hvordan dokumenteres skademelding som registreres i If Login?

Umiddelbart etter at skademeldingen er sendt oss vil du motta et skadenummer som referanse til din skadesak. Selve skademeldingen blir lagret i If Login. I tillegg vil du motta en e-post som bekreftelse på at skademeldingen er levert til oss.

Personlig kontakt

Spurt av Merete Publisert 2 feb 2009

Erstatter If Login den personlige kontakten vi har i dag?
 

Nei, den personlige kontakten fortsetter som før. Du kan når som helst kontakte oss på telefon 02400.

Hvordan får jeg tilgang til If login?

Spurt av Vidar Publisert 15 jan 2009

Hvordan får jeg tilgang til If login?
 

For å få tilgang til bedriftens forsikringer på nettet, må bedriften være kunde hos If, ha organisasjonsnummer og e-postadresse. Nettstedet er da klart til bruk, og du kan bestille passord. Passordet sender vi deg i posten.