PENSJONISTFORBUNDET

i samarbeid med If

If og Pensjonistforbundet har et samarbeid som gir deg som medlem flere fordeler. Det koster ingen ting og du trenger ikke å være kunde i If for å få fordelene. Det eneste du må gjøre er å gi beskjed om at du er medlem. Du kan alltid kontakte oss på telefon 21 49 96 27 eller sende mail til pensjonistforbundet@if.no.

Gratis bilnøkkelforsikring

Å miste bilnøkkelen er kostbart, og dekkes normalt ikke av din vanlige bilforsikring.

Hvis du mister bilnøkkelen din, eller den blir stjålet, får du dekket kostnaden inntil 7 500 kroner til ny nøkkel og omkoding.  

Egen sikkerhetsbutikk

I Sikkerhetsbutikken finner du nyttige produkter som er med på å gjøre hverdagen tryggere for deg og dine nærmeste.

Sikkerhetsproduktene får du som medlem kjøpt til svært konkurransedyktige priser. 

Se alle produktene her 

Gratis flytteforsikring

Skal du flytte er innboet ditt forsikret under transport til ny bolig, og ved ut og innbæring mellom bolig og bil.

Forsikringen er gyldig forutsatt at du gir oss beskjed før du flytter. Forsikringen dekker inntil 30 000 kroner, og egenandelen er 4 000 kroner. 

Gratis overfallsforsikring

Får du problemer etter et ran eller overfall, en alvorlig ulykke eller annen traumatisk opplevelse, får du psykologisk førstehjelp.   

Som medlem av Pensjonistforbundet kan du ringe Psykologvakten på telefon 22 96 50 07, hele døgnet, uten at det koster deg noe.

Gjelder også ektefelle/samboer. 

Trygg på reisen med Europeiske Reiseforsikring

Med Europeiske Reiseforsikring kan du alltid reise trygt. Europeiske har oversikt over leger og sykehus over hele verden - og vet hvem som er gode og hvem som ikke er det. 

Nå er det ikke lenger en øvre aldersbegrensning ved kjøp av reiseforsikring.

Les mer om Europeiske Reiseforsikring her!

Sykdom på reise

Har du nylig vært syk, eller har du en kronisk sykdom? Sjekk om reiseforsikringen vil dekke sykdom og helseplager du har fra før. 

Ta sjekken her

Nybegynnerdrømmer

Har du noen gang drømt om å gjøre noe helt annet? Bli inspirert av noen som har brukt pensjonisttilværelsen til å virkeligjøre drømmene sine.

Aldri for sent

If fordelsprogram

Med vårt nye fordelsprogram får du rabatt allerede fra første forsikring. Det holder at du har en bil-, hus- eller innboforsikring.

Les om vårt fordelsprogram