ekstra kjærlighet for ditt kjøretøy

LMK-forsikringen gir deg trygghet

Trygghet for deg og skatten din

Med LMK-forsikring får du en av Norges beste forsikringer for motorhistoriske kjøretøy og kan nyte kjøreturene dine uten bekymringer. Du får også gode forsikringer ved lagring/restaurering, og ved transport av kjøretøy kjøpt i utlandet. I tillegg får du rabatter på dine private forsikringer. Nedenfor kan du lese mer om det svært gode forsikringstilbudet du får som medlem i en klubb tilknyttet LMK.

Enkelt å bytte forsikringsselskap 

Vi sender oppsigelse på dine vegne til ditt gamle forsikringsselskap, med en måned oppsigelsestid. Har du penger til gode, får du selvsagt disse tilbake. Flytter du forsikringene fra Watercircles, tilbyr vi like priser som du har i dag.

Enkelt å bytte på nett

Enkelt å bytte forsikring på nett. Fyll ut skjemaet og signer skjema i dag med din BankID.

Fullmaktskjema på nett

Send oss skjema i post

Her kan du printe ut skjema, skrive under, og sende oss på e-post, eller i ordinær post. 

Fullmaktskjema i post

Gode grunner til å velge LMK-forsikring

  • Du får markedets absolutt beste forsikring for motorhistoriske kjøretøy og dedikerte skaderådgivere som sørger for rettferdige og smidige skadeoppgjør
  • Samler du flere forsikringer hos If, kan du få opptil 15 % rabatt
  • Du fører provisjon/verdier tilbake til din egen klubb
  • LMK får en styrket økonomi i satsningen på å bedre forholdene for klubber og enkeltmedlemmer, og får dermed mindre behov for finansiering via medlemsavgiften.

VELG FORSIKRINGEN SOM PASSER DEG OG BILEN DIN BEST!

Helforsikring

Gjelder for motorhistoriske kjøretøy som er 30 år og eldre. 

Bilen blir automatisk forsikret for inntil 300 000 kroner, med mulighet for utvidelse av forsikringssummen hvis nødvendig. Utstyr og deler er medforsikret for inntil 35 000 kroner."

Helforsikring

Utvidet helforsikring

Kaskoforsikring for kjøretøy over 3,5 tonn, buss og ombygde/modifiserte kjøretøy. Det må være et motorhistorisk kjøretøy eldre enn 30 år.

Bilen blir automatisk forsikret for inntil 300 000 kroner, med mulighet for utvidelse av forsikringssummen hvis nødvendig.

Utvidet helforsikring

Lagrings-/restaureringsforsikring

Biler under restaurering eller lagring representerer ofte store verdier. Derfor har vi utarbeidet en egen restaurerings- og lagringsforsikring.

Bilen forsikres mot brann, tyveri og andre uforutsette skader som kan inntreffe under lagring og transport. Deler som er sendt til restaurering dekkes også.

Lagrings-/restaureringsforsikring

Blivende klassiker

Dette er et produkt for deg som allerede har en aktiv helforsikring og et «hobbykjøretøy» mellom 15 og 30 år gammelt.

Bilen blir automatisk forsikret for inntil 300 000 kroner, med mulighet for utvidelse av forsikringssummen hvis nødvendig.

Blivende klassiker

Forsikring skal være enkelt

Derfor kan de aller fleste LMK-forsikringene kjøpes direkte hos oss uten noen form for besiktigelse.

For kjøretøy med verdi over 300 000,- vil det fortsatt være nødvendig med besiktigelse. Kjøretøyet skal da besiktiges av en besiktigelsesperson fra en LMK-klubb.

Besiktigelsespersonen må datere og signere på baksiden av papirbilder av kjøretøyet. En søknad sendes så klubben sammen med de signerte bildene. For alle detaljer rundt søknadsprosessen – vennligst les mer på www.lmk.no.

Kjøper du et kjøretøy som allerede har en LMK-forsikring, behøver du ingen ny besiktigelse hvis den forrige besiktigelsen er gjort i løpet av de to siste årene.

Ring oss på telefon 21 49 24 00 hvis du vil vite mer.