Skademelding for

stjålet eller skadet nettbrett

Slik fungerer forsikringen ved skadet eller stjålet nettbrett 

Har du Super innboforsikring hos oss, dekker den normalt skader som er nevnt under, også når skaden skjer utenfor hjemmet. Egenandelen på en slik skade er 1000 kroner. Det kan være noe fradrag for bruk og slitasje. Er du usikker på hvilken forsikring du har, kan du sjekke dette på Mine sider 

Knust glass eller skjerm

Det koster som regel mindre å reparere en knust skjerm/glass enn å kjøpe nytt nettbrett. Med 1 000 kroner i egenandel kan du som oftest få hjelp av forsikringen din.

Velg hvordan du vil gå frem:

  • Du kan melde skaden til oss, enten på nett eller ved å ringe oss på telefon 21 49 24 00. Vi hjelper deg å anslå hva det koster å reparere nettbrettet, og sjekker om du kan få erstattet noe på forsikringen din.
  • Hvis du selv vil sjekke hva det koster å reparere nettbrettet, kan du kontakte butikken hvor du kjøpte nettbrettet, eller et annet sted som utfører reparasjon av nettbrett. Meld skaden til oss hvis kostnaden for reparasjonen ser ut til å bli høyere enn egenandelen.

Det er fint om du ikke kaster det ødelagte nettbrettet før vi har kommet tilbake til deg. Ha gjerne kvittering eller abonnementsavtalen med kjøpsdato, merke og modell tilgjengelig. Det er ikke nødvendig for å melde skaden, men er til hjelp ved beregning av et eventuelt erstatningsbeløp. Du velger selv om du ønsker å reparere, eller bruke en eventuell erstatning til å kjøpe deg noe nytt.

Meld skade på glass eller skjerm

Nettbrettet er ødelagt

Hvis det lønner seg å reparere nettbrettet, får du erstatning for kostnaden minus egenandelen din. I noen tilfeller kan egenandelen være høyere enn selve reparasjonskostnaden, men ofte kan du få hjelp av forsikringen din.

Velg hvordan du vil gå frem: 

  • Du kan melde skaden til oss, enten på nett eller ved å ringe oss på telefon 21 49 24 00. Vi hjelper deg å anslå hva det koster å reparere nettbrettet, og finner ut om du kan få erstattet noe på forsikringen din.
  • Hvis du selv vil sjekke hva det koster å reparere nettbrettet, kan du kontakte butikken hvor du kjøpte den, eller et annet sted som utfører reparasjon av nettbrett. Meld skaden til oss hvis kostnaden for reparasjonen ser ut til å bli høyere enn egenandelen.

Det er fint om du ikke kaster det ødelagte nettbrettet før vi har kommet tilbake til deg. Ha gjerne kvittering eller abonnementsavtalen med kjøpsdato, merke og modell tilgjengelig. Det er ikke nødvendig for å melde skaden, men er til hjelp ved beregning av et eventuelt erstatningsbeløp.

Du velger selv om du ønsker å reparere, eller bruke en eventuell erstatning til å kjøpe deg noe nytt.

Meld skade på nettbrett 

Nettbrettet er stjålet

Slik gjør du:

  1. Meld tyveriet til politiet.
  2. Meld fra til operatøren din og be de sperre både nettbrettet og abonnementet. Hvis du har AppleID, kan du alternativt logge deg inn på egen konto og sperre nettbrettet direkte der, for å unngå misbruk.
  3. Meld skaden til oss. Vi sjekker om du har forsikringer som dekker den type tyveri som du har vært utsatt for. Hvis du har flere forsikringer hos oss som kan dekke tyveriet (f.eks. innbo- og reiseforsikring), bruker vi den forsikringen som gir deg den beste mulige erstatningen. Ha gjerne kvittering eller abonnementsavtalen med kjøpsdato, merke og modell tilgjengelig. Det er ikke nødvendig for å melde skaden, men er til hjelp ved beregning av et eventuelt erstatningsbeløp.

Meld tyveri av nettbrett