Si opp forsikring

Vi håper alltid å beholde deg som kunde så lenge som mulig. Hvis du likevel bestemmer deg for å si opp en forsikring hos oss, gjør vi alt vi kan for å gjøre oppsigelsen så enkel og trygg som mulig for deg.

Si opp forsikring

Oppsigelse av forsikring på kjøretøy skjer automatisk

Har du nylig solgt, vraket eller avregistrert kjøretøyet ditt behøver du ikke å kontakte oss. Heller ikke hvis det er blitt stjålet. Når meldingen er registrert hos Statens vegvesen, gir de oss beskjed, og forsikringen avsluttes automatisk.

Hvis du ikke har andre forsikringer hos oss, får du eventuelle penger til gode tilbakebetalt til den kontoen innbetalingen kom fra. Ved avregistrering av kjøretøyet avsluttes kun ansvarsforsikringen. 

Vær oppmerksom på at om du skal si opp forsikring på leasingbil, må du ta kontakt med oss.

Ønsker du å si opp andre forsikringer, fyll inn dette skjemaet.

Ved flytting av forsikring til oss

Hvis du vil flytte en forsikring fra et annet selskap til oss, så ordner vi med i oppsigelse i gammelt selskap for deg (du oppgir navn på selskapet i nettbutikken vår). Vi tar kontakt med det tidligere selskapet og sørger for at forsikringen blir sagt opp fra samme dato som den nye blir gjeldende hos oss.

Ved oppsigelse av personforsikring som krever helsevurdering, må du selv sende en skriftlig oppsigelse til det gamle selskapet. Vi kan ikke si opp slik forsikring på vegne av deg.

Spørsmål og svar om oppsigelse