Si opp forsikring

Vi håper alltid å beholde deg som kunde så lenge som mulig. Hvis du likevel bestemmer deg for å si opp en forsikring hos oss, gjør vi alt vi kan for å gjøre oppsigelsen så enkel og trygg som mulig for deg.

Oppsigelse av forsikring på kjøretøy 

Ved oppsigelse av forsikring på leasingbil, ta kontakt med oss. For øvrige kjøretøy som nylig har blitt solgt, stjålet, vraket eller avregistrert behøver du ikke å kontakte oss. Vi får beskjed fra Statens vegvesen, og forsikringen avsluttes automatisk. Hvis du ikke har andre forsikringer hos oss, får du eventuelle penger til gode tilbakebetalt til den kontoen innbetalingen kom fra. Ved avregistrering av kjøretøyet avsluttes kun ansvarsforsikringen. 

Ønsker du å si opp andre forsikringer, ta kontakt med oss, så ordner vi deg for deg. 

Kontakt oss

Ved flytting av forsikring til oss

Hvis du vil flytte en forsikring fra et annet selskap til oss, så ordner vi med i oppsigelse i gammelt selskap for deg (du oppgir navn på selskapet i nettbutikken vår). Vi tar kontakt med det tidligere selskapet og sørger for at forsikringen blir sagt opp fra samme dato som den nye blir gjeldende hos oss.

Ved oppsigelse av personforsikring som krever helsevurdering, må du selv sende en skriftlig oppsigelse til det gamle selskapet. Vi kan ikke si opp slik forsikring på vegne av deg.

Spørsmål og svar om oppsigelse