Si opp forsikring

Vi håper alltid å beholde deg som kunde så lenge som mulig. Hvis du likevel bestemmer deg for å si opp en forsikring hos oss, bestreber vi oss på å gjøre oppsigelsen så enkel og trygg som mulig for deg.

Hvordan si opp en forsikring hos oss?

Det er bare å ta kontakt med oss på den måten du selv foretrekker, så ordner vi det for deg. 

Oppsigelse av forsikring på kjøretøy 

Nå trenger du ikke lenger å gi oss beskjed om at kjøretøyforsikringen skal avsluttes, dette får vi beskjed om fra Statens vegvesen. Dersom du har forsikring hos oss på et kjøretøy som nylig har blitt solgt, stjålet, vraket eller avregistrert, avslutter vi forsikringen automatisk. Er kjøretøyet avregistrert avsluttes kun ansvarsforsikringen. Har du penger til gode og ikke har andre forsikringer hos oss, vil du få de utbetalt til den kontoen som innbetalingen kom fra. Har du forsikret en leasingbil, må du fortsatt ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Hvordan si opp forsikring i et annet selskap og overføre til oss?

Når du vil flytte en forsikring fra et annet selskap til oss, så ordner vi med i oppsigelse i gammelt selskap for deg (du kan oppgi navn på gammelt selskap i nettbutikken vår). Vi tar kontakt med det tidligere selskapet og sørger for at forsikringen blir sagt opp fra samme dato som den nye blir gjeldende hos oss.

Ved oppsigelse av personforsikring som krever helsevurdering, må du selv sende en skriftlig oppsigelse til det gamle selskapet. Vi kan ikke si opp slik forsikring på vegne av deg.