Bilforsikring

Hva kan vi hjelpe deg med?

Hvordan endrer jeg kjørelengden?

​Du kan raskt og enkelt endre kjørelengden ved å kontakte oss på telefon, e-post eller chat.

Kontakt oss

Hvordan oppdaterer jeg kilometerstanden på bilen min?

Du kan enkelt oppdatere kilometerstanden på bilen din ved å kontakte oss på telefon, e-post eller chat.

Kontakt oss

Hvordan legger jeg til eller fjerner tillegg for ung fører?

Du kan legge til eller fjerne tillegg for ung fører ved å kontakte oss på telefon, e-post eller chat.

Kontakt oss

Hvordan bestiller jeg grønt kort?

Hva gjør jeg hvis jeg trenger veihjelp?

Har du delkasko, kasko eller Super, så er veihjelp inkludert i forsikringen.

Trenger du veihjelp i Norden, ring (+47) 02400.

For veihjelp utenfor Norden, ring +47 815 11 848.

Les mer om veihjelp

Hvordan bestiller jeg skademeldingsskjema?

Skademeldingsskjemaer sender vi deg kostnadsfritt. 

Bestill skjemaer her

Gjelder bilforsikringen i utlandet?

Bilforsikringen gjelder i land som inngår i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og Sveits. Skal du bruke bilen i øvrige deler av Europa, eller i Israel eller Tyrkia, gjelder bilforsikringen i 3 måneder.

Vi anbefaler at du har med Grønt kort dersom du skal bruke bilen i utlandet. Dette er et internasjonalt bevis på at du har ansvarsforsikring på bilen din.

Se hvilke land som krever Grønt kort hos TFF.no

Bestill Grønt kort

Dekker forsikringen utgifter til advokat?

Ja, forsikringen inkluderer rettshjelp. Det betyr at forsikringen dekker utgifter til advokatbistand for en rekke nærmere spesifiserte tvister.

Les mer om rettshjelp

Hvilken egenandel er det ved skade på glassrute?

Ved delkaskokasko, og Super er bilens frontrute, side og bakvinduer, samt glasstak og takluker av glass forsikret. Hvis du må skifte ruten er egenandelen 2000 kroner. Ved reparasjon av glassrute er det ingen egenandel.

På Kasko uten leiebil, er egenandelen på glasskader den samme som egenandelen på andre typer skader, det vil si minst 4 000 kroner ved skift.

Vi samarbeider med en rekke bilglassverksteder, og bruker du en av disse for reparasjon eller skifte av glassruten trenger du ikke å kontakte oss.

Finn et bilglassverksted

Kan jeg bruke bilen til øvelseskjøring?

​Ja, du trenger ikke å gjøre endringer på forsikringen dersom du bruker bilen til øvelseskjøring. Under øvelseskjøring anses læreren som fører og eleven som passasjer.

Hvis bilen har førere mellom 18 og 24 år må du huske å melde fra om dette til oss. Dette vil ha betydning for risikoen og dermed prisen på forsikringen.

Her kan du få svar på ofte stilte spørsmål om bonus.

Les spørsmål og svar om bonus

Når du skal kjøpe eller selge bil har du kanskje noen spørsmål i forbindelse med forsikringen. Vi har tips til hvordan du går fram, både når du skal kjøpe, selge og bytte bil.

Råd ved kjøp og salg av bil

​Bilforsikringen gjelder i land som inngår i EØS og Sveits. Skal du bruke bilen i øvrige deler av Europa, eller i Israel eller Tyrkia, gjelder bilforsikringen i 3 måneder.

Grønt kort er et internasjonalt forsikringsbevis og gjør det enklere å bevise at du har ansvarsforsikring. Det er ikke så mange land som lenger krever at du har med Grønt kort, men vi anbefaler likevel at du har med Grønt kort dersom du skal bruke bilen i utlandet. Se hvilke land som krever Grønt kort på TFF.no

Bestill Grønt kort

Veihjelp i utlandet

Hvis du har delkasko, kasko eller Super, har du veihjelp i hele Europa inkludert i forsikringen. Sjekk forsikringsbeviset ditt for å se hvilken egenandel du eventuelt må betale.

Les mer om veihjelp

Egenandel er den delen av skaden du må betale selv.​​​​​​​​​ Når du kjøper forsikring på bil eller MC, velger du hvilken egenandel du vil ha. Jo høyere egenandel du velger, desto billigere blir forsikringen. Laveste egenandel er 4 000 kroner og høyeste 25 000 kroner.

Hvis du har Super eller kasko bilforsikring, har du leiebil inkludert i forsikringen.

Med Super får du leiebil for inntil 500 kroner per dag så lenge bilen er på verksted på grunn av en skade som dekkes av forsikringen. Trenger du ikke leiebil, får du 250 kroner per dag i henhold til normal reparasjonstid.

Med Kasko får du leiebil for 350 kroner per dag i inntil 10 dager, så lenge bilen er på verksted på grunn av en skade som dekkes av forsikringen. Trenger du ikke leiebil, får du 125 kroner per dag i henhold til normal reparasjonstid.

Er du usikker på hvilken dekning du har? Logg inn på Mine sider for å få en oversikt.