Vi har en vinner!

23 år gamle Suzanne Arnesen stakk av med heder, ære og ikke minst: 250 000 kroner i vår store idékonkurranse "For sikkerhets skyld"! Vi gratulerer så masse – og gleder oss til å følge prosjektet videre.
Fra venstre: Jon Berge og Nina Bråthen fra If, vinneren Suzanne Arnesen, Torgeir Waterhouse fra IKT-Norge og Felipe Aguilera-Børresen fra Innovasjon Norge. Maja Adriaensen fra Startup Norway var også en del av juryen, men var ikke tilstede da bildet ble tatt.

En lysende idé

– Jeg ønsker å hjelpe folk å komme seg ut av et hus eller en leilighet som brenner. Jeg har selv forsøkt å komme meg ut av et røykfylt hus – og det var forferdelig forvirrende. Så det er vel der idéen om en lysalarm kommer fra. Alt som kan gjøre det lettere å finne veien ut når det brenner er verdt å satse på, sier den unge gründeren som også studerer industridesign ved Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo.

Lysalarm, vinneridéen av konkurransen "For sikkerhets skyld".


– Det aller viktigste for oss var at vinneridéen måtte bidra til å gjøre hverdagen tryggere for folk flest, sier juryleder Jon Berge fra If. – I tillegg mener vi at lysalarmen kan nå fram til en veldig bred målgruppe, fordi den er enkel både i utforming og bruk. Rett og slett en lysende idé, avslutter Berge.

Enorm oppslutning

Dere sendte inn mer enn 350 idéer. Det er helt fantastisk med et slikt engasjement – tusen takk til alle som har deltatt!

Faktisk kom det inn så mange gode idéer at juryen hadde problemer med å velge. For å være sikre på at rett vinner ble kåret, inviterte vi tre finalister til kontoret vårt på Vækerø, hvor de fikk en halvtime hver til å presentere sin idé for juryen. De tre var Morten Revill, Trygve Ramleth og altså Suzanne Arnesen. Vi gratulerer alle tre!

Vi presenterer

Vinneren for beste idé

 

Mer vi har gjort

for sikkerhets skyld

Vi jobber hver eneste dag for å gjøre hverdagen tryggere for alle. I løpet av det siste året har vi derfor lansert en GPS-app med barnestemme, en motekolleksjon laget av refleksmateriale og gjennomført et søvneksperiment i sosiale medier.

Søk If Trygghetsfond

Har idrettslaget behov for hjertestarter eller nytt førstehjelpsutstyr? Eller trenger barna i barnehagen refleksvester? 

Søk om støtte fra vårt Trygghetsfond
 
For sikkerhets skyld

Hva kan vi gjøre for deg?

Vil du ha en forsikringsgjennomgang?

Hos oss kan du få hjelp til å gå gjennom dine forsikringsbehov.

Finn riktig forsikring til deg og dine nærmeste

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du velger forsikring hos oss.

Kontakt oss

Har du spørsmål om forsikring? Vi hjelper deg gjerne. Du kan ringe, chatte eller sende e-post.

Kundeservice privat
Kundeservice bedrift