Nybegynnerdrømmer

Her finner du en gjeng med inspirerende personer som har gjort drømmene sine til virkelighet da de ble pensjonister. Et bevis på at det aldri er for sent å bli nybegynner.

Sverre Jensen (80 år) og Turid Langaas Jensen (76 år)

Sverre gikk av med pensjon som 72-åring. Før den tid utforsket han livet som sjømann, før han valgte som generasjonen før han – å drive et anleggsfirma i Kongsberg. Turid har jobbet innen reiselivet, lokalavisa og læreryrket før hun pensjonerte seg som 68-åring. 

Gunilla Lindholm (71 år)

Som fersk pensjonist oppdaget Gunilla boksingen, og ble med i en boksegruppe. Med på kjøpet fikk hun en helt ny vennegjeng. Når jeg gikk av med pensjon, merket jeg behovet for å prøve noe nytt, forteller Gunilla. Jeg jobbet som førskolelærer de siste 25 årene, hvorav de siste fem årene var med flyktninger.

Rolf Bergqvist (68 år)

Selv om Rolf har holdt på med idrett i hele sitt liv, er han nå nybegynner igjen – denne gangen i kitesurfing. Rolf har jobbet som entreprenør siden 90-tallet, de siste årene som konsulent for et stort byggefirma.

 • Et aktivt liv som pensjonist

  Nå har du sjansen til å fordype deg i hobbyen din. Eller kanskje prøve noe nytt? Her har vi samlet noen tips og ideer som kan hjelpe deg på vei.

  Gøy, lærerikt og utfordrende
 • Godt voksen - for deg over 60

  En forsikring som gir deg både økonomisk hjelp og medisinsk rådgivning, dersom du skulle bli alvorlig syk eller skadet.

  Les mer om Godt voksen
 • Husk reiseforsikring

  Blir du syk på reisen som står vårt nettverk klart til å hjelpe deg. Helårs reiseforsikring dekker deg hver gang du går ut døra.

  Les mer om reiseforsikring