Kåret til

Norges beste kundeservice

Vi har blitt tildelt prisen for beste kundeservice innen forsikring – og hovedprisen for Norges beste kundeservice uansett bransje!
Takk skal dere ha! Det gjør oss både stolte og ydmyke.

Det betyr mye for oss å bli kåret til best på kundeservice av Kantar TNS. 20 000 kunder har de spurt. Det er ganske mange. Og våre kunder er altså aller mest fornøyd. Ikke bare i kategorien forsikring, men av alle selskaper i hele Norge. Det gjør oss både stolte og ydmyke. Og vi lover å jobbe minst like hardt fremover. For vi ønsker virkelig å leve opp til løftet vi gir kundene våre; Rolig, vi hjelper deg.

Heldigvis er det ikke alle som får bruk for forsikringen sin, men forsikring handler ikke bare om det som skjer etter at en skade har skjedd. Den tryggheten det gir å vite at du har de forsikringene du trenger er like viktig. Og det mener altså kundene våre at de får.

Nå er det sikkert noen av dere som leser dette som ikke er enige. Det er lov. Det hender at vi ikke klarer å gi alle den hjelpen de ønsker. Men da er det viktig å gi oss beskjed. Om du har noe på hjertet som du mener vi kan forbedre så vil vi gjerne vite det. 

Er det noe annet du lurer på – ring oss på 21 49 24 00. Våre dyktige rådgivere er tilgjengelige alle hverdager mellom 08-21, lørdag mellom 09-17 og søndag mellom 12-19.

Hvorfor velge If?

Vi tilbyr deg en rekke fordeler, blant annet rabatter og fordeler fra første forsikring. 

Se alle kundefordelene

Vi forsikrer deg, det du eier og dine nærmeste

Med våre forsikringer kan du føle deg trygg dersom noe skulle skje. 

Se våre forsikringer