Kåret til

Norges beste kundeservice

Vi er veldig stolte over å ha blitt tildelt prisen for beste kundeservice innen forsikring og hovedprisen for Norges beste kundeservice – på tvers av alle bransjer.

Best på kundeservice

Vi er både stolte og ydmyke over å ha blitt kåret til Norges beste kundeservice, både totalt og innen vår bransje på Kundeservicedagene 2017. Vi kunne aldri ha vunnet prisene uten tilbakemelding fra kundene våre. Tusen takk skal dere ha!

Prisen deles ut av Kantar TNS (tidligere TNS Gallup) i samarbeid med organisasjonen Tekna og teknologileverandøren Loxysoft. Kantar TNS registrerer tilbakemeldinger fra kunder i mange ulike bransjer, etter at kundene har vært i kontakt med kundesentrene deres. 

Hvorfor ble vi best i test?  

Juryen legger vekt på de positive tilbakemeldingene kundene våre gir etter at de har snakket med kundeservice i If på telefonen, men også Ifs satsing på digitale løsninger. I følge Finn Olav Sveinall, seniorrådgiver i Kantar TNS vant vi fordi    

  • vi har kunderådgivere som er profesjonelle og empatiske
  • vi gir kundene våre gode svar på spørsmålene de har
  • vi vet hvem du er når du ringer, og hva du har spurt om før
  • vi har satset tungt på å bli best i digitale kanaler, vi svarer raskt og vet hvilken kanal du ønsker å bli kontaktet i

20 000 spurte kunder

Prisen er basert på Kantar TNS store kundesentermåling KSindeks med over 20 000 spurte. KSindeks har 100 000 respondenter i sin erfaringsbase, og er med dette Norges største og mest representative studie innen kundeservice.

Vi lover å fortsette å gi deg utmerket service

Når du som kunde kontakter oss skal du oppleve at vi bryr oss om deg og ditt behov. Vi lover å fortsette å yte vårt beste, og å jobbe kontinuerlig med å videreutvikle og forbedre din kundeopplevelse.

Skulle det være noe du ikke er fornøyd med – ring oss på 02400. Våre dyktige rådgivere er tilgjengelige alle hverdager mellom 08-21, lørdag mellom 09-17 og søndag mellom 12-19. Dine tilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre. 

Hvorfor velge If?

Vi tilbyr deg en rekke fordeler, blant annet vårt fordelsprogram som gir deg rabatter og fordeler fra første forsikring. 

Se alle kundefordelene

Vi forsikrer deg, det du eier og dine nærmeste

Med våre forsikringer kan du føle deg trygg dersom noe skulle skje. 

Se våre forsikringer