Gjør gassgrillen klar for

Grillsesongen

Grillukten er essensen av sene sommerkvelder og god stemning.

Kjenner du triksene for godt vedlikehold av grillen? Din kjære følgesvenn trenger også litt pleie og omsorg. Belønningen? Enda nydeligere mat, forlenget levetid og færre utlegg.

Se våre smarte vedlikeholdstips

 
Se våre smarte vedlikeholdstips av gassgrillen.

Slik pleier du gassgrillen din:

  • Ta ut alle løse deler og vask nedi selve grillen med Zalo.
  • Har du en rist i støpejern? Vask den med en stålbørste og legg den i matolje i ett døgn. Da unngår du at maten setter seg fast når du griller.
  • Har du en rist i metall? Vask den med en grytesvamp.
  • Flammedemperne (metall-listene som hindrer at flammene får direkte kontakt med maten) skal ikke vaskes i løpet av sesongen. All marinade og krydder som drypper og legger seg her, vil gi maten en deilig grillsmak.
  • Hvis du vil ha en blank grill, kan du polere den med bilpolish.
  • Kontroller at det ikke er rusthull på koblingene til brennerne. Dette gjør du enkelt ved å påføre en blanding av såpe og vann på slangen og tilkoblingene. Hvis det skummer eller bobler, burde du ikke bruke grillen før du har fått rettet opp i feilen eller byttet ut delen.
  • Gasslanger har begrenset levetid, og må skiftes med jevne mellomrom. Produksjonsåret er tydelig merket på slangen, så det er lett å se hvor gammel den er. En god regel er å bytte slange hvert andre eller tredje år.

Sikre din største investering

Med Superdekning er du garantert minst like gode vilkår som du hadde i forrige selskap når du flytter forsikringen til oss.

Sjekk pris på husforsikring

Trygghet for ditt hjem

Gjennomfører du If Boligsjekk kan du lettere sikre hjemmet ditt mot for eksempel brann, fukt og tyveri. Etter sjekken mottar du en tilstandsrapport som inkluderer full vurdering av alle rom.

If Boligsjekk

Innboforsikring for ditt behov

Eier du mye eller lite? Dyrt eller billig? Vi har uansett en innboforsikring som passer deg.

Sjekk pris på innboforsikring