If Boligsjekk

Bli trygg på tilstanden i boligen din

If Boligsjekk er en unik tjeneste som vi tilbyr gjennom vår samarbeidspartner Anticimex. Du får en bygningsekspert hjem til deg, som i løpet av en effektiv time gir deg råd om vedlikehold. Etter at boligsjekken er gjennomført, får du en rapport hvor hele sjekken er oppsummert. Da kan du planlegge og prioritere vedlikehold, eller eventuelt reklamere om mulig. Boligsjekken har en verdi på flere tusen kroner, men hos oss får du den inkludert, hvis du har husforsikring med superdekning hos oss.     

  • Boligsjekken gir deg gode råd til vedlikehold av boligen din
  • Boligsjekken avdekker feil og mangler ved hele boligen din
  • Du får en grundig rapport som gir deg mulighet til å planlegge vedlikehold og prioritere hva som bør gjøres nå og hva som kan vente
  • Du får en ny sjekk hvert 4. år, så lenge du har husforsikring med superdekning

Hvordan er tilstanden på badet ditt?

Badet er gjerne stedet med flest problemer, og problemene kan fort bli store hvis du ikke tar tak i dem. Derfor sjekkes alt fra sluk til membraner, riktig helning på gulvet og om ventilasjonen er god nok. En grundig sjekk kan avdekke problemer som mugg, sopp og råte tidlig.

Hvordan er tilstanden på kjøkkenet ditt?

Vann og varme gjør at mye kan gå galt. Kjøkkenet er også der de fleste branner starter. Heldigvis vet våre bygningseksperter hva de skal se etter. Alle rør, slanger og koblinger sjekkes nøye. Komfyren blir sjekket for brannsikkerhet og det blir sjekket om vifta gir god nok ventilasjon.

Hvordan er tilstanden i kjelleren din?

Fukt og mugg kan føre til helseproblemer og dårlig innemiljø. Krypkjellere og innredet kjellerrom er mest utsatt for mugg og bør derfor sjekkes ofte. Fuktskader oppstår gjerne ved at vann trenger gjennom husets grunn, våre eksperter vet hva de skal se etter både inne og ute.

Hvordan er tilstanden på boligen din utvendig?

Enhver boligfasade er sårbar for slitasje utenifra. Ofte kommer problemene inne i huset av at noe er galt utendørs. Derfor sjekker vi huset grundig også utvendig. Tak, takrenner, drenering, dører og vinduer er bare noe av det som blir inspisert under boligsjekken.

Bli kvitt ubudne gjester

Vi hjelper deg å bekjempe skadedyr og reparerer skadene på huset. 

Super husforsikring

Få råd av fagfolk

Eksperter gir deg råd ved spørsmål om vedlikehold og oppussing. 

If Boligtelefon

Sjekk fordelene du får

Samler du alle forsikringene hos oss kan du få opptil 15 % rabatt. 

Sjekk dine fordeler

85 000 har allerede tatt If boligsjekk

Få et tryggere hjem du også

Bestill If Boligsjekk